Mész holnap dolgozni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hova, ha nem, akkor miért nem?2012. jún. 5. 20:16
11/24 anonim válasza:
Első vagyok.
Marketing koordinátor vagyok.
12/24 anonim válasza:
Én ma meg tegnap itthon voltam ,mert hétfőn bank holiday volt,és ma a királynő gyémánt jubileumát ünnepeltük. De holnap mennem kell melózni.Jó hír,hogy csak 3 napot kell melózni,és jön a hétvége. A rossz hír,hogy újra elő kell vennem a kabátot,mert baromi hideg van.
13/24 anonim válasza:
Nem sajna. Munkanélküli vagyok. Pedig mennék szívesen. :)
14/24 anonim válasza:
Nem megyek, mert csütörtökön vizsgázom. De utána elvileg már minden nap fogok menni :)
Amúgy egy raktárban címkézek, pakolok, ilyesmi.
20/L
15/24 anonim válasza:
Én megyek, és diétás nővér vagyok.
16/24 anonim válasza:
Megyek bizony, reggel 6ra, bölcsibe:)
17/24 anonim válasza:
Még nem, mert holnap iskola :( De egyébként a Tescoba mennék pénztárba(oda megyek hétvégén dolgozni)
18/24 anonim válasza:
Én nem megyek suliba Holnap lesz a csellóvizsgám, reggel 9-től :)
19/24 anonim válasza:
Nem,mert szabin vagyok.Szombaton lesz az esküvőnk,arra intézem az utolsó simításokat.
20/24 anonim válasza:
még holnap betegszabin vagyok, mert a fogam miatt akkora az arcom, mintha egy teniszlabdát tartanék benne. a fütyim kivan már tőle.
csütön megyek melózni, azt is inkább a kollégák, mintsem a munkahely szeretete miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!