Hol lehet japánokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mert az a helyzet, hogy már több chatelős oldalt néztem és elég sokmindenkivel beszéltem Ázsiából, de speciel japánokal még nem.
Bár az a helyzet, hogy a japán nylevtudásom még nincs társalgási szinten, de angolul viszont elég jól tudok.
2012. jún. 5. 17:41
1/4 anonim 

válasza:

Belvaros Budapest ?! En egyszer tök veletlenül japan turistakkal beszelgettem.Azt akartak,hogy egy kepet csinaljak roluk aztan meg valahogy elkeztünk beszelgetni es minden felet kerdezgettek tölem tök rendesek :) (enis angolul beszeltem) aztan meg kersz egy e-mail cimet tölük ha szimpik es irogattok egymasnak.
2/4 anonim 

válasza:

Ha esetleg Budapesti vagy, a Zeneművészeti Egyetemet is érdemes megkörnyékezni, mert nagyon sok japán vendégdiák tanul ott. Annak idején nekem is volt néhány zenész barátom az Akadémiáról (akkor még úgy hívták)
Egyébként csak magadtól tanulsz japánt, vagy hogyan? S mennyire tudsz már?
3/4 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne de itt van 1 oldal csak az gond h angol: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Az angol megy
#2 Nyelvkönyvből, és még csak egy hónapja kezdtem
2012. jún. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!