Kamaszok! Ti megálltok egy pillanatra, hogy elmerengjetek Trianonon?
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy Ti megemlékeztetek ma Trianonról? Elmerengtetek rajta? Vagy nem is érdekelt? Mit éreztetek? Titeket is meghatott?
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ti hogy reagáltok erre a témára.
A válaszokat előre is köszönöm.
15/l
Nem emlékeztem meg, nem merengtem el, egyáltalán nem hatott meg, tulajdonképpen nem is érdekelt, hogy a többi ember megemlékezik róla.
Alapból nem szeretem az ünnepeket. Főleg azért, mert most ezen a napon nagyon fontos lett trianon, az év többi 365 napján meg le van sz@rva.
22:56-os 17 éves lány, hasonlóan vagyok én is.
Amúgy aki szerint a többi 365 napban le van sz*rva, annak mondom, hogy nekem (sajnos) minden nap eszembe jut ez az esemény.
Nekünk suliban volt műsor, én elmerengtem. Elég sajnálatos, hogy ez történt. Persze nem lehet visszacsinálni, meg hát ez a múlt, ez volt, megtörtént, nincs mit tenni. De ettől még elgondolkozhatunk, hogy mások akkor mit élhettek át és milyen nehézségeik lehettek, plusz milyen gyönyörű részeket szakítottak el az országtól.
14L
Nem, abszolút nem, pedig Vajdaságban élek. Higgyétek el, minket kevésbé ráz meg ez a dolog, mint titeket...(ezekszerint)
egy vajdasági tinilány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!