Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rugos hintaba nem feltek,...

Rugos hintaba nem feltek, hogy beveri a fejet az ajto felfaba? De komolyan, en nem merem egy pillanatra se egyedul hagyni benne

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Nekünk volt, de egyáltalán nem vált be, el is adtuk.

Első szülinapjára kapta, de én soha nem éreztem biztonságosnak, ráadásul ő nem ugrált vele sokszor, hanem próbálta hajtani magát, mint a rendes hintába, az ajtófélfán csak úgy kattogott a kapocs. Mondtuk, hogy azt nem lehet, akkor meg körbe-körbe forgott, míg jól betekerte magát, aztán elengedte és marha gyorsan tekeredett vissza, na ez addig ment, amíg úgy oda nem ütötte a kis kezét az ajtófélfához, hogy többet nem is akart beleülni.

2012. ápr. 3. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam imádta,de nekünk nem az ajtófélfára volt rakva,hanem a szoba közepére,ott volt neki hely!
2012. ápr. 3. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak repülőgép formájú van,soha nem ütötte meg magát benne.
2012. ápr. 3. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
De nekem ez mindig eszembe jutott.Van sima hintánk is, és rugós hintánk is, de egyikben sem hagyom felügyelet nélkül.A dudás hintát meg aki tervezte, nem gondolt arra, hogy ha kicsit is előrehajol, hogy dudáljon, már ki is bukhat belőle, orral lefelé.A sima hintát jobban szereti, a rugósat nem nagyon használjuk, mert gyorsan elunja.A megoldás az, hogy nem hagyod benne egyedül.Én végig vele vagyok, amikor hintázik.
2012. ápr. 4. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is repülős van, nagyon szereti még mindig. Fél évesen kapta, most másfél éves :)

A fejét nem verte be sosem, de ahogy fogta a szélét, attól tartottam kicsit, hogy az ujjait csípi az ajtófélfához.

A dudás hinta valóban egy frász, én el is dugom, ne is lássa, mert egy pánikban vagyok, hogy ha előrehajol, kibukik :(

2012. ápr. 4. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Lindam rugós hintánk van, abból ha meggebed, se tud kiesni és valahogy az ajtófélfa se volt soha opció egyik gyerekemnek sem. Mondjuk nem szoktam hintában egyedül hagyni, így a rugósban sem, de tényleg soha nem volt vele gond.
2012. ápr. 10. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is a szoba közepére van felfúrva - így tökéletes! Nem mertem az ajtófélfába fúratni. Szerintem, az úgy tényleg balesetveszélyes...
2012. ápr. 10. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy ötlet a dudás hintához. Mi kábelkötözővel felül két oldalt lekötöttük így már nem billeg ha előredől, de ettől függetlenül nem hagyom egyedül.
2012. ápr. 11. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk "tálcás" van, így ha neki is ütközöne akkor először a tálca érinkezne a félfával.
2012. ápr. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!