Melyik nadrág néz ki jobban testnevélés órára? CICANADRÁG (fekete) & ülepes nadrág (szürke)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 19:21
1/10 anonim válasza:
Amelyik neked jobban tetszik. Ha a pasiknak akarsz tetszeni, akkor elég egy bugyi.
2/10 anonim válasza:
Ez nem divatbemutató!!! Nem elég hogy pár lánynak is ezt ugattam az osztályba plusz a barátnőmnek is hogy nehogy már oda is flancos ruhába menjenek. A lényeg mozogj abba ami neked kényelmes. Legtöbb helyen megvan szabva hogy vagy rövidnadrág vagy fekete normális melegítő nadrág. Állítólag valahol még a sokak által utált tornadresszt is kérik mert ilyet is hallottam. Szerintem örülj hogy már nem kell olyat hordanod.
4/10 anonim válasza:
Esetleg mozogni is szoktál tesi órán?
Erről egy csaj jutott eszembe, aki még a sminkjét is megigazította óra előtt.
6/10 anonim válasza:
Ülepes naci!Amúgy tényleg,mi az?:O
7/10 anonim válasza:
Hát ha jó az alakod a cicanadrág eléggé izgató szval én azt pártolom :D
8/10 A kérdező kommentje:
sztem jó alakom van,45kg ezzel nincs semmi baj nem?
2012. jún. 6. 15:30
9/10 anonim válasza:
hhát ha fiú vagy akkor ne cicanadrágot. ha lány vagy akkor azt
10/10 anonim válasza:
Azt vedd fel, amit a testnevelőtanárod mondd, hogy fel kell venni az órán. Mi annak idején a tornadresszre vettük fel a melegítő nadrágot és a pólót, ha olyan gyakorlat volt, akkor cicanadrágot.
Lehet, hogy "öreg" vagyok, de a mai lányok úgy néznek ki az ülepes nadrágokban, mintha be lennének pelenkázva és jól becsináltak volna a pelusba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!