Jártatok már így?
Figyelt kérdés
Panel lakásban lakom, és elmentem wc-re, ráültem és hirtelen nagyon ellazultak az izmaim, hosszan egy óriásit pukiztam és felszólt a szomszéd.2012. jún. 1. 10:04
2/10 anonim válasza:
Te undorító korcs, nem találtál alkalmasabb kategóriát a bűzös bélgázaid taglalására??
3/10 A kérdező kommentje:
Óó, nem muszáj ám válaszolni, ne hergeld magad, még megárt. :D
2012. jún. 1. 10:30
4/10 anonim válasza:
Én kertes házban lakom, nem panelban, nekem a harmadik szomszéd kiabált át - képzeld az mekkora volt!
5/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy ez szép volt, egészségedre.:D
2012. jún. 1. 10:30
6/10 anonim válasza:
:D poén.
Első vagyok, csak azért kérdeztem mit válaszolt, mert én ha sokáig tartogatom, akkor hatalmasakat tudok :D pedig lány vagyok.
7/10 A kérdező kommentje:
:'D Nyugi, nem vagy egyedül. Azt képzeld el, hogy én 2 napig babot ettem. Először 2 fajta babot, vágtam bele zöldhagymát(mellesleg attól is nagyokat lehet szólni) és rizzsel. Tegnap este meg csilis babot.:D:D Micsoda viharok tombolhattak bennem!:D
2012. jún. 1. 10:55
8/10 anonim válasza:
Én böfögni tudok nagyokat.Sokat vagyok egyedül és ha elfeledkezek magamról,akkor az utcán is simán böfögök egy jó nagyon.Szexi,nem?
9/10 A kérdező kommentje:
Az az :D
2012. jún. 1. 13:34
10/10 anonim válasza:
Hát én kertesben élek, de ha mamáméknál egy húzós nap után kiengedem akkor annak van hangja :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!