Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Legjobb barátom szerelmet...

Legjobb barátom szerelmet vallott. Nem tudom, mit tegyek. Soha nem voltam még ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Legjobb barátommal (35F) munkaügyben találkoztunk. Elmentem hozzá, megcsináltuk a papírokat a munkahelyre, de ottmaradtam beszélgetni vele. Már 2 hónapja nem volt lehetőségünk hosszan beszélgetni, most nagyon jól esett. Végig az irodában, majd a nappaliban tartózkodtunk, de mivel nemrég vette a házat, és most végzett a felújítással, megmutatta. A hálószobájában A3-as méretben kinyomtatva találkoztam néhány fotómmal. Ott akartam hagyni, és elmenni, de mondta, hogy megmagyarázza, és nem engedte el a karom. Kiderült, hogy már fél éve kinyomtatta őket, és az előző lakásában is kint voltak... Ahol én nem jártam. Már több, mint egy éve szerelmes, de tudja, hogy nekem van párom, ezért nem is kezdeményezett. (A páromat is ismeri.) Azt mondta, ha úgysem hagyom el érte a párom, ez pedig az ő magánügye. Nem akarja leszedni a képeket sem. Gondolom az esti "programja" közben is a képeket nézi, mivel pont az ággyal szemben vannak... :S

Ezek után már nem tudok barátként tekinteni rá. Mit tegyek? Nem tudom megszakítani vele a kapcsolatot, mert ugyanott dolgozunk, ráadásul egy szekcióban..

27N

2012. máj. 30. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A legjobb barátomtól elvárható lenne, hogy tiszteljen annyira, hogy akaratom ellenére sem a fotóimmal nem dekorálja a hálószobáját, vagy ha már igen, akkor annyi legyen benne, hogy NEM mutatja meg.

Az, hogy szerelmet vallott, az más, az még elmegy, bár ha tudja, hogy kapcsolatban vagyok, akkor ez sem igazán szimpatikus lépés.

Én soha többé nem tudnék benne megbízni és barátként beszélgetni vele.

Valószínűleg nagyon udvarias és nagyon távolságtartó lennék.

2012. máj. 30. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tisztességes volt tőle hogy nem kezdeményezett, nem nyomult rád, gondolj bele neki milyen szar lehet nézni, hogy miközben te mással vagy ő egyedül, és szeret téged..

Próbáld úgy kezelni ahogy eddig, szerintem ha fordítva lenne, mármint te lennél bele szerelmes és neki lenne más párja, neki nem esne nehezére. A pasiknak ez valahogy jobban megy.

Maradjatok barátok, kezeld úgy ahogy eddig, mert ha most elkezdenél eltávolodni tőle, az csak még rosszabb lenne számára, Az érzelmeket nem lehet irányítani, nem tehet róla hogy szerelmes lett. Biztos neki is könnyebb hogy megosztotta veled

2012. máj. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!