Páwás a stílusom. Ez bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 14:02
13/19 chrishu válasza:
Nem vagyok lány, de szégyen hogy ilyenek alacsonyítják le a férfi nemet... Legyél normális
14/19 A kérdező kommentje:
lealacsonyítják biztos a lányok jobban szeretik az ápolatlan fiúkat . se. :)
2012. jún. 8. 15:43
15/19 anonim válasza:
nekem bejönnek, de ne legyen szolis barna homár mert attól falnak megyekk..mondjuk nekem a páwa fiúkon a csőgatya jobban bejön mint az ülepes...az ülepes olyan búzás...:DDxd
14/L
16/19 anonim válasza:
Jajj, férfiakon is láttam már basagatya farmert, ezek ilyen női butikból öltözködnek? Annyira röhögőgörcs kap el mint az állat, ez a térdénél a segge gatya kész vicc. A feszes a jó mindenben mindkét nemnél. A lógós az olyan ágrúszakadt. Vagy hombár.
18/19 anonim válasza:
Gratulálok kérdező, ezek szerint, aki fel tud öltözni normálisan, és nem néz ki úgy mint egy díszbu-zi, az már ápolatlan? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!