Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapesten élők! Mit szerettek...

Budapesten élők! Mit szerettek a fővárosunkban?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam a belvárosban és mikor láttam a várat, meg a szép hidakat, valahogy büszkeség öntötte el a szívemet, hogy itt élek és milyen szép dolgokkal vagyok körbevéve :)

Amúgy azt szeretem benne a legjobban hogy bár a zöldövezetben élek, ami viszonylag csendes, mégis könnyen bejuthatok a központba tömegközlekedéssel. :)

És ti? :)

2012. máj. 28. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindent:DMajdnem mindent.Hat éve költöztem, én folyamatosan büszke vagyok rá.Nyugaton a szabadság városaként aposztrofálják(nyílván történeti dolgok miatt)A sokfélesége,az valami hihetetlen.Imádok szakadtabb környékeken is járkálni, és nézni az épületek.Bár ilyenkor arról álmodozom, hogy fel lesznek újítva, és nem hagyják veszni ezeket a gyönyörű polgári századfordulos palotákat.Több kerületben laktam már.Főképp Budán, és most Pesten.budában azt szerettem, hogy amolyan lelassultabb, kicsit romantikusabb,ott jobban megállt az idő.De ha átjössz Pestre, szívverés kap el.Imádom hogy összefuthatok bárhol ismerősökkel, mert annyira azért nem nagy, hogy el is nyeljen.Gyakran nézem a Dunát.Egyik este a barátnőmmel aki meglátogatott, elmentünk sétálni, kezünkben egy üveg borral, két üveg pohárral, a Margit-szigetig aztán vissza.Senki nem bámul, csak elmegy melletted.Szeretem, hogy az eu-i városokhoz képest még biztonságosnak mondható, bár már velem is voltak rémisztő sztorik.Szeretem, hogy itt elsősorban pénzfüggő a kultúra és bizinyos szórakozásokból akkor is részesülhetsz, ha csóró vagy.Itt minden adott ahogy jól érezd magad.És nem igaz, hogy itt mindenki egy pökhendi bunkó p.raszt, nem több, mint vidéken.De több az aberrált az viszont tuti.Néha olyan sok rémisztő arcot látok.Így is hosszú lett, de ha egyenként kéne felsorolnom a helyeket amiket imádok, akkor holnap reggel fejezném be a levelet.

És még egy mondat.Egy valamit nem szeretek.Amikor mindenki szidja ezt a várost.Nem veszik észre milyen szép????

2012. máj. 28. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:
hppá-javítok:nem pénzfüggő a kultúra....:D
2012. máj. 28. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért jöttem ide, mert úgy éreztem, megfulladok otthon. Kisvárosban nőttem fel, ahol tényleg mindenkit ismertem, nem nagyon válogathattam sem iskola, sem munkahely választásakor.

Itt van lehetőség mindenre. Tulajdonképpen amire Magyarországon lehetőséged van, arra Budapesten is. Ez jó.

Nagyon szeretem a belvárost is, főleg hogy most már minden híd gyönyörűen ki van világítva. Nem költöznék innen sehova :)

2012. máj. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!