Miért kezdi már két héttel előtte elkezdeni bezengeni a saját születésnapját?
Figyelt kérdés
Barátnőm holnap 16 éves, de már kb. két héttel előtte szétkürtölte, hogy az egész világ tudjon róla. Tavaly is ezt csinálta, de most sem értem, miért. Kb. úgy értsétek, hogy egy szimpla beszélgetésnél szóba hozza, hogy neki nemsoká szülinapja van, vagy csak randomra megszólal, és mondja. Mármint nem nekem, hanem ismerősöknek, stb. Most pl. facebookra írta ki egy nappal előtte. Szerintem elég illetlenség, olyan, mintha azt közölné, vagy arra célozna, hogy "Köszönts már fel, vagy vegyél már valamit." Lehet, hogy csak én túlzom el, de egy kicsit zavar. Szerintetek?2012. máj. 28. 00:34
1/3 anonim válasza:
Gyerekes. Van ismerősöm, aki már 30-on túl van, és még mindig ezt csinálja. Nem károgni akarok, a barátnőd még leszokhat róla. :)
2/3 anonim válasza:
16 évesen még oké. Majd ha 30-35 éves lesz, akkor már a fenébe fogja kívánni a születésnapját, meg hogy megint egy évvel öregebb lett.
3/3 anonim válasza:
Mert valószínű akkor senkinek nem jutna eszébe.
Én pont ezért nem szoktam, mert ha valakinek fontos vagyok, az úgyis megjegyzi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!