Legjobb haverom idén költözött el a városunkból és 300 km-re lakik... Ő volt az egyetlen jó barátom és én is az övé. Mindig mondja, hogy tök unatkozik, elmenne valahova, de én innen 300km távolságból elég nehezen tudok neki segíteni... Mondta hogy senkivel se tud úgy beszélni mint velem akkor... Holnap jön hozzánk és gondoltam valahogy fel tudnám dobni hogy ne legyen már ilyen savanyú és találjon magának barátokat a városában. Tudtok segíteni? Köszönöm előre is :D
F/14
2009. jún. 29. 18:01
1/8 anonim válasza:
rúgjatok be :D
2009. jún. 29. 19:49
2/8 anonim válasza:
hat segiteni sztem nem tudsz en is igy voltam az legjobb baratommal,csak nalam az a gaz hogy en 1500 kmre koltoztem.Hollandiaba.De segiteni nem lehet.nincs is annal szarabb.egy ido utan majd elhanyagoljatok egymast,es egyszer csak azon fogsz gondolkodni hogy irj-e neki msnen vagy ne.es helyette nem tudsz baratokat keresni. F/14
2009. jún. 29. 20:20
3/8 anonim válasza:
elozo vagyok,kicsit furan fogalmaztam de ezek jutottak eszembe.
2009. jún. 29. 20:21
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még nem nagyon segítettek ^^" Amúgy mindenképpen barátok maradunk (remélem O_O) mert én is szoktam hozzá menni meg unokatesói itt laknak és azokhoz jön aztán találkozunk.
2009. jún. 29. 21:05
5/8 anonim válasza:
Hát milyen segítségre gondoltál?Küldjek pénzt?vagy milyen segítség kéne?EZEN NEM LEHET SEGÍTENI.(max. ha összeköltöztök)
2009. jún. 30. 10:18
6/8 anonim válasza:
De cuki vagy!
Mi lenne, ha elmondanád neki ezt, amit nekünk. Hogy tök kivagy, de jó lenne, ha barátkozna, mert akkor te is jobban éreznéd magad, ha tudod, hogy ő is jól van, mert tök szar hogy elköltöztek, de azért beszélhettek msn-en meg skype-on, meg találkozhattok is, de kellenek az új ismerősök és majd mindig megdumáljátok, hogy ki mikor merre mit. Csak őszintén, az mindig jól esik az embernek!
2009. jún. 30. 20:44
7/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, de egyszerűen nem tud ismerkedni :/ tetszik neki egy lány is de tök kivan, hogy neki sosem lesz barátnője... és ezen elég nehéz segíteni... de mindig megpróbálom biztatni. Köszönöm a válaszokat :)
2009. jún. 30. 23:59
8/8 anonim válasza:
Menjetek k_rvázni, aztán meg inni és nosztalgiázni ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!