Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátkoznátok cigánnyal?

Barátkoznátok cigánnyal?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem származási alapon válogatom meg a barátaimat. Volt régen a baráti társaságomban egy cigány lány, őt akkoriban nagyon kedveltem. Mostanában már nem járok vele össze, de ennek semmi köze ahhoz, hogy cigány, csak elkezdett egy ilyen tipikus plázap*csával barátkozni, én meg komolyan nem bírom elviselni ezt az affektáló beszédstílust, amit magára szedett. Kár, korábban tök értelmes csaj volt. Illetve gondolom még most is az, csak már jó néhány éve ilyen hülyén viselkedik, pedig alapvetően egy művelt, tanult lányról van szó.

Itt a szomszédban is lakik egy cigány házaspár, őket nagyon kedvelem. Azt nem mondanám, hogy barátok vagyunk, csak jó szomszédok, mondjuk amúgy is idősebbek nálam, olyan 40 körüliek. Egyszerű emberek, de nagyon kedvesek, és nem utolsó sorban segítőkészek is, pedig azt hittem, ez az ilyen panelos környékeken már nem divat.

2012. máj. 26. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok:

Kedves 9-es - köszönöm. Te hasonlóképp az vagy - hisz megértettél.

2012. máj. 26. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt egy cigány barátnőm még általánosban,akit nagyon bírtam.Rendes volt a családja és ő is ritka normális volt,nem tett alá senkinek,lehetett vele normálisan beszélgetni,ami az én környezetemben nagy szó,mert a falu tele van gonosz,önző,szemétláda,ostoba emberekkel.De persze ezt a lányt ellenem fordították és ők győztek,megromlott a barátságunk.Szóval én barátkoznék cigánnyal,de párkapcsolatba viszont nem mennék bele.
2012. máj. 26. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne már 6 és 9. Ez már szinte 69......:D

[link]

2012. máj. 26. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne már 14:-) Te nem örülsz, ha EMBER jön veled szembe, - bárhol? A "számmisztikádat" azért értékeltem:DDD - jó, nyilván kihagyhatatlan volt. Üdv: 6
2012. máj. 26. 21:12
 16/16 Wolfenstein2000 válasza:
hát ha normális, nem csóró, és rendes életet él, és nem kötekszik, akkor miért ne? olyan mint te csak másképp néz ki. ezért nemkell bárkit elitélni. (ui. nem vagyok cigány, de nekem is van egy olyan barátom)
2012. jún. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!