Szerintetek ha péntek este ráírok valakikre facebookon, akik éppen fent vannak, nem zavarom őket?
Figyelt kérdés
Ilyenkor inkább egyedül vannak vagy a haverjaiknál?2012. máj. 25. 21:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem, hisz az egy közösségi oldal, aminek ez a célja. Azért van fent, mert ráér ismerősökkel is foglalkozni!
2/5 anonim válasza:
Nem.Ha meg igen,akkor írja,hogy zavarod,vagy nem válaszol.
3/5 anonim válasza:
Mivel zavarnád, levélbombát küldesz neki? Csak egy üzenetről van szó, nem zavar senkit se, legfeljebb ha épp mással foglalkozik, akkor majd később nézi meg.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ha fent vannak, akkor nem zavarod őket. Írj úgy rájuk, hogy Szia! Mi újság? Nem zavarok? ezután úgyis mondja, ha van valami
5/5 anonim válasza:
Miiért ne írhatnál rá? Ha zavar, úgy is megmondja, vagy visszaír később:)
Én mostanában inkább telefontól vagyok fenn. De ha valaki "rám ír" Akkor is megmondom, ha éppen nem aktuális, hogy majd később visszaírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!