Mit tennél, ha örökölnél 8 milliót? Mire költenéd?
8 milláért már lehet kapni normális 2 szobás téglaházi lakást is,csak nem városban.Illetve vannak akik gyorsan akarnak a lakásuktól megszabadulni,olyankor hajlandóak engedni is.
Ha nem lakásba akkor valami másba próbálnám befektetni,mindenesetre nem az elköltése lenne az első ötletem,csak akkor költeném el ha semmi értelmesbe nem tudnám befektetni.
Lakást, amit ki is lehet adni, 8 milláért nem igazán lehet találni, legalábbis Budapesten nem, más egyetemvárosokban talán.
Ha befektetsz, akkor ne ingyenes ügynöktől kérj tanácsot, mert annak az a vége, hogy elvész az egész. Olyan befektetésekbe se fektess, ami tuti, és nagy nyereségeket ígér (10% feletti) stb. Azok nemcsak elvihetik a pénzt, hanem még rosszabb is történhet akár.
Legbiztosabb módja a gyarapításnak, a különböző banki lekötések.
Neten már van egy-két olyan oldal, ahol összehasonlíthatod a bankok ajánlatait, pl: [link]
Én speciel, lekötögetem a pénzem aktuális akciók alapján, 2-3-4 hónaponként visszanézek a bank netes oldalára, és újra lekötöm.
Na a lényeg: Ha valami nagyobb nyereséget ígér, akkor annál nagyobb is a kockázat, hogy elveszíted az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!