Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha örökölnél 8...

Mit tennél, ha örökölnél 8 milliót? Mire költenéd?

Figyelt kérdés
Lakás már van, a hiteleket kifizettük.
2012. máj. 25. 17:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
én 5 milliót beraknák a bankba tartaléknak ( bár igaz nem sokat kamatozik ) , 1 milliót rászánnák tőzsdézésre . 2 milliót megpróbálnák befektetni
2012. máj. 25. 17:56
 12/30 anonim ***** válasza:

8 milláért már lehet kapni normális 2 szobás téglaházi lakást is,csak nem városban.Illetve vannak akik gyorsan akarnak a lakásuktól megszabadulni,olyankor hajlandóak engedni is.

Ha nem lakásba akkor valami másba próbálnám befektetni,mindenesetre nem az elköltése lenne az első ötletem,csak akkor költeném el ha semmi értelmesbe nem tudnám befektetni.

2012. máj. 25. 17:59
 13/30 anonim ***** válasza:
5%
ruhákra,cipőkre,táskákra,sminkekre költeném
2012. máj. 25. 18:02
 14/30 anonim válasza:

Lakást, amit ki is lehet adni, 8 milláért nem igazán lehet találni, legalábbis Budapesten nem, más egyetemvárosokban talán.

Ha befektetsz, akkor ne ingyenes ügynöktől kérj tanácsot, mert annak az a vége, hogy elvész az egész. Olyan befektetésekbe se fektess, ami tuti, és nagy nyereségeket ígér (10% feletti) stb. Azok nemcsak elvihetik a pénzt, hanem még rosszabb is történhet akár.

Legbiztosabb módja a gyarapításnak, a különböző banki lekötések.

Neten már van egy-két olyan oldal, ahol összehasonlíthatod a bankok ajánlatait, pl: [link]

Én speciel, lekötögetem a pénzem aktuális akciók alapján, 2-3-4 hónaponként visszanézek a bank netes oldalára, és újra lekötöm.

Na a lényeg: Ha valami nagyobb nyereséget ígér, akkor annál nagyobb is a kockázat, hogy elveszíted az összeset.

2012. máj. 25. 18:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Az első véleményét osztom.
2012. máj. 25. 18:14
 16/30 anonim ***** válasza:
Én utazgatnék mindenfele. :)
2012. máj. 25. 18:21
 17/30 anonim ***** válasza:
Meg buliznék is a világ minden táján... :)
2012. máj. 25. 18:21
 18/30 anonim válasza:
70%
Fognám a pénzt és eltakarodnék külföldre!
2012. máj. 25. 18:22
 19/30 anonim ***** válasza:
Elsősorban és is befektetném, aztán világot látnék és kiköltöznék külföldre, ott kezdeném el a tanulmányaimat.
2012. máj. 25. 18:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Nekem az első dolgom az azonnali kilépés lenne a munkahelyemről.
2012. máj. 25. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!