Hogyan lehet felnőttkorban barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
...egy költözés után, napi 10 óra meló (+ 2 óra ingázás) mellett (ami alatt nem találkozok új emberrel). A néhány kollégám meg jól elvan a helyi, ezeréves barátai társaságával,oda esélytelen bekerülnöm.2012. máj. 25. 16:06
1/13 anonim válasza:
detto.Meló,haza,se idő,se kedv ismeretlenekkel.És amugyis,hogy?
2/13 anonim válasza:
Sport, bicikli, úszás, ha van rá erő, ott kialakul pikk-pakk. Egyébként sem árt, sport nélkül én nem is tudnék ilyen munkaidőket tolni mint amit itt irtok.
4/13 anonim válasza:
Leszek a barátod és a kollégád is, ha beprotezsálsz a céghez!
Szorgalmas vagyok, okos, és szórakoztató is... :-)
5/13 anonim válasza:
Ki kell mozdulni. A kollégákkal is idővel jóban lehetsz, de a legjobb, ha legalább hétvégén elmászkálsz valamerre, mittudomén tánctanfolyamra (ha pasi vagy, külön szerencsés, nagyon fognak örülni neked), nyelvórára, lovagolni, vagy csak csatlakozni egy kirándulócsapathoz. Az a lényeg, hogy ne a négy fal között ülj, mert úgy esélytelen ismerkedni.
6/13 anonim válasza:
Én 6 éve költöztem el a "jó megszokott"családi környezetből,260km-re az összes ismerősömtől és barátomtól a két gyerekemmel.Most ismét férjnél vagyok és persze jóformán csak netes barátaim vannak.Itthon ücsörgök a gyerkőcökkel naphosszat.Nagyon nehéz igaz barátokat találni már ilyenkor sajnos.33/N
7/13 anonim válasza:
Háát nézzük csak... Hétvégén sincs szabadidőd? Strand, pláne most, hogy jó idő van vagy hasonló helyek.
8/13 anonim válasza:
Szabad időm még csak csak lenne.De a játszótéren kívül a boltba járok még el.A párom nem is nézné jó szemmel ha nélküle eljárnék otthonról.És mivel ő műszakban dolgozik így nem igazán járunk szórakozni!
9/13 anonim válasza:
Ha nem tud veled menni, akkor hogyhogy nem nézné jó szemmel, ha nélküle járnál el? Ez nettó bunkóság. Beszéld meg vele, hogy attól még, hogy ő műszakban dolgozik, neked nem kellene besavanyodnod.
10/13 anonim válasza:
Igazából valóban nem tudnék elmenni sehová,max.sétálgatni a városban.Ezért nem is nyavajgok miatta.Egyébként erről hosszasan ellehetne beszélgetni hogy neki mit lehet és nekem mit nem!Sajnos!De lehet csak az én hozzá állásommal van gond!Talán idővel kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!