Miért nem tudják azt elfogadni a férfiak, hogy egy nő is ugyanolyan jól tudja elvégezni azt a feladatot mint egy férfi ezt titeket miért zavar?
"ez a nő olyan pofonokat kap mialatt végzi ezt a tanfolyamot a társitól hogy még az életkedvét is elveszik az egésztől"
"nem kihívó ruházatban sétál az utcán és kiabálgatnak meg fütyülgetnek neki és egyértelmű utalásokat tesznek"
Ezeknek a példáknak már nincs köze a férfi/női szerepekhez, ez szimpla bunkóság. Egyszerűen kifogtad a sutyerák bandát. Valószínűleg a fentebb írt dolgokból származik a szerelői tanfolyam példa (ettől még bunkóság a részükről), de a másik tényleg egyszerű primitívség.
Hát, azért minden feladatot mégsem tud ugyan olyan jól elvégezni... egy átlag nőt például nehezen tudnék elképzelni, ahogy felvágja télre a tűzifát, vagy 60-80kg-os terményes zsákokat pakol.
Vannak szakmák is, amik iránt a nők eleve kevésbé érdeklődnek. Érdemes megnézni egy műszaki szakközépiskola osztályát. Ahova én jártam, 35 főből egyetlen lány volt. Ez alapot adhat olyan nézeteknek, hogy nem csak az érdeklődés, hanem a képesség is hiányzik belőlük.
Berögződés.
Ránézésre nőies nő vagyok,tűsarokkal,miniszoknyával,szép festett körömmel.És mérnökként dolgozok 12 férfival együtt.Nehezen vettek fel,hogy vinnyogni fogok ha meg kell fogni egy olajos alkatrészt vagy nem birok el valamit.És néznek nagyot több év után is,hogy gyorsabban megoldom a problémát,a vékony finom ujjam ügyesen mozog olyan helyen ahova az ő vaskos kezük be se fér,és nem esek kétségbe ha olajos lesz a ruhám.(ők bezzeg igen,hogy a zasszony mit fog szolni ha olajos ruhát kell mosni :D)
A füttyögés negme is zavart sokáig,most is megkapom,szoknyában vagyok a munkavédelmi bakancshoz ha ki kell mennem a sorra,undoritó amiket mondanak hogy mit csinálnának,de már nem érdekel,csak a szellemi szintjüket mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!