Gyerekes egy 43 éves férfihoz egy 23 éves?
Nekem is valahogy az az érzésem, hogy ezt a kérdést úgyis meg lehetett volna fogalmazni hogy 43 évesen gáz-e egy 23 éves lánnyal szexelni.
Mert nem hiszem hogy azért kérded mert annyira megragadt a leányzó csodálatosan gazdag személyisége.
Ezt csak te tudnád eldönteni,itt senki sem ismeri se a érfit, se téged. Az évek meg nem jelentenek semmit sem, akinél ez a mérvadó annál valami gond van fent.
Emiatt kár volt szakitani, ha jól megvoltatok, mert akár tanulhattál is volna tőle sokmindent bármiről!
Én 30 vagyok, és pasi, de ismerek olyan 38 éves pasit gyerekkel akinél méga sensation white a menő, meg a bulizás.
no comment...
Nem feltétlen a szelemi képességekkel van baj, hanem az életritmusuk eltéréséről.
Ez legalább ugyanakkora problémákat képes generálni, mint az, ha az egyik fél művelt, értelmes, a másiknak meg az Éden Hotelben merül ki az igénye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!