Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan esik ez rosszul a...

Jogosan esik ez rosszul a legjobb barátnőmtől? Vagy túl érzékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Egy hosszú kapcsolat utáni nagyon fájdalmas szakítás után vagyok néhány hónappal. Mióta ez történt pasira nézni sem bírtam.

De nemrég a baráti körünkbe érkezett néhány napra (kb. 10) egy külföldi srác, aki megmozdított bennem valamit, és kimondottan örültem is neki, hogy nem sokáig van az országban, mert bármilyen kapcsolatra én még nem vagyok készen, viszont végre éreztem szexuális vonzódást valaki iránt, amiről már azt hittem sosem történik meg újra. Nagyon szívesen összemelegedtem volna vele kicsit jobban, és erről persze meséltem a barátnőmnek is. Erre tegnap este összejött ő a sráccal. Nem tinik vagyunk, 25 fölött már mindannyian, meg persze tisztában vagyok vele én is, hogy szingli emberek azt csinálnak amit akarnak.

Csak már 3 napja ezzel a sráccal álmodom, és most nagyon rosszul esik hallgatni, hogy majd hol mikor találkoznak, milyen volt, meg együtt látni sem szeretném őket.

Így aztán persze hülyén is kezelem a szitut, mert csak hümmögök hammogok, nem tudok örülni az örömének.

Kicsit zaklatott az érzelmi világom mostanában, ráadásul éppen a cigiről is leszokóban vagyok, szóval érdekelne, hogy objektíven nézve van-e nekem okom haragudni, vagy ez totál rendben van és én vagyok hisztis.

2012. máj. 23. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Te is jó barátnőt fogtál ki...Nem vagy hisztis, ez szemétség volt a barátnődtől. De fogd fel úgy, hogy a srácnak a barátnőd jött be jobban, ha ez vigasztal....majd eljön a te időd is!
2012. máj. 23. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sem vagy hisztis!

Csak annyi, hogy a barátnőd nem igazi barátnő.Hagyd ott a barátnődet, majd ha megkérdezi, hogy mi a bajod akkor vágd a fejéhez az egészet! :)

2012. máj. 23. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyfelől én is most kicsit csalódottnak érzem magam, másfelől meg, ha ő nem jön össze vele, akkor sem biztos, hogy én meg igen. Ráadásul semmi jelentőssége a történetnek, hiszen a sárc elmegy, néhány hét múlva semmi jelentőssége nem lesz az egésznek. Meg lett volna az esélyem, hogy ráhajtsak, aludtunk is együtt egy kiránduláson, de nem tettem, mert nekem ilyen gyorsan ez nem megy most nekem. Csak olyan jól esett volna végre kicsit újra nőnek éreznem magam egy pasi mellett, és most ezt buktam :(
2012. máj. 23. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hűha, elvették a srácot, aki sosem volt a tiéd, ráadásul te csak dugópajtinak szántad, de nagy dolog. Jól sértődj meg!
2012. máj. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!