15-30 eves korosztäly, ti szerettek indiän regenyeket olvasni? Ha nem akkor mit?
Harry Potterrel es az Alkonyattal most hagyjatok. Az majdnem mindenkinek megvolt aki picit is szeret olvasni. Nem erre vagyok kivancsi, hanem arra h am ki mit szeret ezeken kvül.
J.F. Cooper, Karl May, Welskoff Henrick, mondanak nektek valamit ezek a nevek? Vagy en vagyok ennyire különc?
Gyerekkoromban fater sok westernt nezett, en utaltam mert unalmasnak talaltam. Aztan kivancsisagbol beleolvastam J. F.Cooper Nagy Indiän könyvebe. Nem tudtam letenni. Most meg azon kapom magam h kutatok a Winnethu-s es mas indiänos könyvek utän.
Normalis ez? Mert a barati körömben mindenki furcsän nez räm. Szertem meg Lörincz L. Laszlot is, de erröl is csak 1-2 emberrel tudok beszelgetni.
Fura lenne az izlesem??
22L
A Nagy Indián könyv nekem is megvan, de kb 15 éves korom előtt olvashattam utoljára. Az egyetlen könyv amit majdnem minden évben elolvastam 20 éves koromig az a "Görög regék" c. könyv volt.
Egyébként nem szoktam olvasni.
(a HP meg a másik baromság meg eleve nem érdekelt még filmben sem, nemhogy könyvben)
Ha neked tetszik, akkor olvasd nyugodtan. Nincs ezzel semmi gond.
A baráti köröd ismeri egyáltalán azt a könyvet?
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!