Szerintetek jó ötlet 3héttel a szakítás után felhívni az exet emiatt?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem de meglepően jól viselem. Megszokásból még néha hiányzik békében váltunk el és én is rájöttem h nem hozzám való.
Tartozik nekem egy összeggel, mondta h küldjem el a számlaszámom átutalja. 2hete elküldtem mailben de nem utalta át még. Arra gondoltam felhívom megkérdezem h van és h megkapta e a levelem? Nem akarok pénzéhesnek látszani, de attól még kell a pénz már csak elvi szinten is. A srácot nem akarom visszakapni és tudom h nem lenyúlni akarja a pénzem csak egy lusta disznó..szerintetek?
2012. máj. 19. 13:30
11/14 anonim válasza:
szerintem arra a pénzre keresztet vethetsz... ám ne így legyen... én a helyedben felhívnám simán!
12/14 anonim válasza:
vannak ilyen emberek akik egyszerűen nem akarják kifizetni a tartozásuk, azt hiszik hogy majd úgyis elfelejted, bezzeg a napi cigit és egyéb felesleges dolgokat meg tudják venni maguknak. nekem egy haverom tartozott 25.000 ft-tal és kb fél évig tartott mire behajtottam rajta... de nem ám az egészet egyszerre adta oda, hanem apránként jó kis darabokba, és nem azért mert nem tehette volna meg hogy egészbe visszaadja... elég pofátlanság sztem. de úgy tűnik ők szeretnek tartozni másoknak, hát én nem ilyen vagyok és elvárom másoktól is.
13/14 A kérdező kommentje:
én is pofátlanságnak gondolom, többek között az élethez való ilyen hozzáállása sikerült belőle elég hamar kiszeretnem.
2012. máj. 19. 21:26
14/14 A kérdező kommentje:
*hozzáállása miatt
2012. máj. 19. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!