Szerintetek jó ötlet 3héttel a szakítás után felhívni az exet emiatt?
Ő szakított velem de meglepően jól viselem. Megszokásból még néha hiányzik békében váltunk el és én is rájöttem h nem hozzám való.
Tartozik nekem egy összeggel, mondta h küldjem el a számlaszámom átutalja. 2hete elküldtem mailben de nem utalta át még. Arra gondoltam felhívom megkérdezem h van és h megkapta e a levelem? Nem akarok pénzéhesnek látszani, de attól még kell a pénz már csak elvi szinten is. A srácot nem akarom visszakapni és tudom h nem lenyúlni akarja a pénzem csak egy lusta disznó..szerintetek?
Hivatalos ügyben bármikor felhívhatod, abban nincs semmi.
Nekünk is egy csomó papír ügyet kellett anno intézni, volt, hogy napi szinten találkoztunk emiatt. A végén még egy ebédre is meghívott, mondván, hogy ő kavart engem ebbe a szarba bele.
Nem szép dolog, de ha Neked jól esik, miért ne hívhatnád fel?
Csak aztán nehogy koppanj, hogy ha még sincs annyira elveszve, mint gondoltam.
Amúgy én biztos felhívnám, hiszen az email nem használt, a pénz pedig igenis visszajár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!