Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet 3héttel...

Szerintetek jó ötlet 3héttel a szakítás után felhívni az exet emiatt?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem de meglepően jól viselem. Megszokásból még néha hiányzik békében váltunk el és én is rájöttem h nem hozzám való.

Tartozik nekem egy összeggel, mondta h küldjem el a számlaszámom átutalja. 2hete elküldtem mailben de nem utalta át még. Arra gondoltam felhívom megkérdezem h van és h megkapta e a levelem? Nem akarok pénzéhesnek látszani, de attól még kell a pénz már csak elvi szinten is. A srácot nem akarom visszakapni és tudom h nem lenyúlni akarja a pénzem csak egy lusta disznó..szerintetek?

2012. máj. 19. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
SMS, vagy e-mail inkább, szerintem.
2012. máj. 19. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szólnék neki,ne érezze nyugodtan magát,adja csak szépen vissza amivel tartozik.
2012. máj. 19. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalos ügyben bármikor felhívhatod, abban nincs semmi.

Nekünk is egy csomó papír ügyet kellett anno intézni, volt, hogy napi szinten találkoztunk emiatt. A végén még egy ebédre is meghívott, mondván, hogy ő kavart engem ebbe a szarba bele.

2012. máj. 19. 13:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Mailt nem írok többet. Azért hívnám fel szívesen mert én tök jól érzem magam és tudom h ő meg nem ami nekem egy kis elégtétel lenne ha már kirakott. De azt hiszem ez szánalmas...
2012. máj. 19. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az SMS, és az e-mail személytelen. Ha nem nézi meg, nem is fog rá válaszolni. Ha felveszi a telefont, akkor, ha látja, hogy te hívod, akkor inkább hívd fel.
2012. máj. 19. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp hívd fel telefonon!Nem gáz ez miatt felhívni!
2012. máj. 19. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép dolog, de ha Neked jól esik, miért ne hívhatnád fel?

Csak aztán nehogy koppanj, hogy ha még sincs annyira elveszve, mint gondoltam.

Amúgy én biztos felhívnám, hiszen az email nem használt, a pénz pedig igenis visszajár.

2012. máj. 19. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hívd fel és kérdezd meg, hogy megkapta e a leveledet(előfordul sűrűn, hogy nem megy át) és ha igen, mikorra várható a pénz. Semmi nincsen ebben.
2012. máj. 19. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hívd fel, ez a legbiztosabb megoldás! Unokatesóm januárban szakított a pasijával még mindig beszélnek telefonon mert egymásnál vannak a cuccaik.
2012. máj. 19. 13:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak 15e forintról van szó de böki a csőröm h ezt se képes elintézni mint annyi mindent a kapcsolatunk alatt
2012. máj. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!