Hány barátnőd van? Van legjobb barátnőd?
Két nagyon jó barátnőm van, az egyik a legjobb barátnőm. Neki szerintem én vagyok a legjobb barátnője, a másik lánynak pedig egy másik legjobb barátnője van. Szerintem is így van ez rendben, nagyon jól elvagyok a "kettes számú barátnőmmel" is(persze nem így hívom, csak most, hogy érthető legyen), de a legjobb barátnőm az, akivel tényleg mindig mindenhol, és kitaláljuk egymás gondolatait már.
Mag van még egy lány, aki elég jó barátnőm, de ezek a barátnőim nem nagyon bírják, bár szerintem ez a lány jobban szereti a legjobb barátnőmet, mint engem, annak ellenére, hogy ő nem.
15/L
Szerencsés vagyok, összesen 9 barátnőm van. Kis csoportokra oszlanak. (itthoniak, fősuliból, koliból.)
Összesen 3-al vagyok nagyon közeli viszonyba, de legjobb barátnőm nincs, mert nem is kell, és nem is tudnék közülük választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!