Ti szoktatok tévézni rendszeresen?
Amíg nem volt kábelnetünk, többet tévéztem. Amikor bekötötték a kábeltévét, folyton a rajzfilmcsatornákon lógtam, pedig inkább érettségire kellett volna készülnöm. ;)
Aztán kollégista lettem, és teljesen átrendeződött a tévéhez való viszonyom. Szinte alig nézem. Nyaranta kicsit élvezkedem a híradón, amikor az emberek szenvednek a melegtől - én fázós vagyok -, néha megnézek egy-egy régebbi filmet a Dunán vagy a Story4-en. (A farm, ahol élünk is régebbi film), vagy a természetcsatornákon nézek valamit. De, ha nekem lesz majd lakásom, nem biztos, hogy lesz benne tévé, ha másért nem, a DVD-k miatt.
én szintén azóta hanyagolom a tévét, mióta van laptopom és netem. amikor egyetemista lettem és elköltöztem otthonról, már fel sem merült bennem a kérdés, h szükségem lesz-e saját tévére.
a tévézés számomra őrjítően passzív egy kikapcsolódási forma, ha nem csinálok közben vmi mást is (firkálgatok, újságot olvasok, zenéket töltök le, rejtvényt fejtek, beszélgetek), nagyon unatkozom, előbb-utóbb elmenekülök vagy beszunyálok.
viszont, ha netezek, én irányítok. olyan témákban olvasok, amik iránt érdeklődöm, olyasmit pedig nem olvasok el, ami untat (mint a tévé esetében pl. a híradónál vagy a reklámoknál - ilyenkor azon kapom magam egy idő után, h csak nézek ki a fejemből) vagy játszok, nem pedig csak nézem, ahogy mások játszanak, azt a filmet nézem meg, amit szeretnék, nem azt, amit épp adnak, és azt is én választom meg, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!