Miért nem divat már a szakáll?
Most ha a fél méteres szakállra gondolsz akkor az a válaszom: az sosem volt divat. Ha megnézel régebbi képeket pár száz évvel ezelőttről, akkor is láthatod, hogy az emberek többségének az arca csupasz, maximum bajszuk van.
A kezelhető hosszúságú szakáll pedig szerintem nem ódivatú, elég sokan hordanak ilyet, csak hát több macera van a szakáll ápolással mint a borotválással. Engem pl már a saját pár napos borostám is szúr és idegesít :D
Nem mai a kérdés, de leírom a véleményem.
A szakállal nincs bajom, amíg ápolt. Páromnak van szakálla, és állandó vitát kelt közöttünk, mert ő b__szik rá, hogy hogy néz ki, csak ne kelljen levágnia, én meg agyvérzést kapok, ha valami rendezetlen, igénytelen. Az már más dolog, hogy a változó hosszúságú szőrszálak szerintem tök zavaróak, mert szúrnak is, plusz a szakállat mosni kell mindennap, mert másképp büdös. (számomra legalább is)
Szóval ez olyan, hogy jól néz ki a szakáll, ami karban van tartva, de ha nincs, akkor inkább borotválja le a tulajdonosa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!