Miért van az, hogyha őszinte vagyok, akkor megutálnak az emberek?
Lehet, hogy a közlési stílusod nem tetszik nekik...lehet hogy túl trágár, vagy túl "őszinte", szókimondó.
Lehetsz őszinte anélkül is, hogy megbántanál valakit.
Lehetsz ironikus is, azt még némelyek humorosnak is találják, de nem kell groteszk elemekkel gazdagítani mondanivalódat :D
Fogalmazhatsz gyengédebben árnyaltabban is, az nem hazugság...
Ez csak a látszat.Én kb mindig őszinte vagyok, de már megszokták.Idegeneknek elsőre furcsa a stílusom, ezért érdekes leszek számukra.Ez lehet előny.
Ha tőlem megkérdeznék egy sz@r rajzról, hogy milyen, megmondanám, hogy sz@r.Viszont ha jó azt is kimerem mondani.Nem az az Őszinte ember, aki megmeri mondani vmiről, hogy rossz, csúnya stb, hanem az aki emellett nyíltan felvállalja az érzéseit, tud bocsánatot kérni, belátni ha tévedett, és elismerni másokat.Ha ez egyensúlyban van, nem bunkónak fognak tartani, hanem adni fognak a véleményedre, mert tudják, hogy az Őszinte.Az a kevés barátod pedig mind hozzád fog fordulni tanácsért, és súlya lesz a szavaidnak.Innentől ez már felelősség.Ha elbírod élj így, ha nem, akkor légy konfliktuskerülő, hallgass, mindig állj a nagyobb hangú mellé, Így nyugodtan szart is csinálhatsz a szádból, nem kell pontosnak, és megbízhatónak sem lenned, mert úgy is tudják, hogy szart sem ér amit mondasz. Remélem segítettem, ha érdekel más is ezzel kapcsolatban, akkor írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!