Nektek vannak olyan barátaitok akivel el tudtok menni sétálni, fagyizni vagy gyorsétterembe?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 14:45
21/29 anonim válasza:
Gyorsétterembe nem járok senkivel, mert ostoba pénzkidobásnak tartom. Fagyizás úgyszintén: 120-150 ft egy gombócért? Mikor 90 ft-ért veszek jégkrémet bármelyik multinál? Ugyan már...
22/29 anonim válasza:
Nincsenek ilyen barátnőim amióta Pesten vagyok, és sajnos az otthoniak is kezdenek "eltünedezni" :(
23/29 anonim válasza:
Míg fősulira jártam, több ilyen is volt. Ma is jóban vagyunk, de sajnos nem egy városban élünk. Így évi 1-2 találka és sok sok csetelés.
Nagyon hiányzik, hogy itt legyenek, vagy legyen itt valaki, akivel lehetne programozni.
23N
24/29 anonim válasza:
A gyerekek, akikre vigyázom, az apjuk, a saját lányom és a férjem.
Akihez nem köt családi, vagy üzleti érdek? Olyan sajna nincs.
(csak néhány jópofáskodó facebook üzenet, komment a képek alá)
25/29 anonim válasza:
Nincsenek barátaim.Egy volt mostanság,akivel néha elmentem sétálni,jól éreztem magam,de azóta már ő sem keres valami gyakran,azt sem tudom,mi van vele:(
26/29 anonim válasza:
vannak barátnők,eljárunk ide-oda
27/29 anonim válasza:
Áruljátok már el, mi a LÓF@SZÉRT kellett lepontozni azt, hogy nincsenek barátaim? De komolyan? Nektek ez okoz örömöt? Hát akkor nyomorodjatok meg, büdös k*rvák! :)
28/29 anonim válasza:
Vannak persze, és járunk is, szinte napi szinten valahova. Hétvégén bulizni, hét közben, suli után meg beülünk egy kávéra, teára, sütire valahova. Nem minden nap persze, de gyakran. Most, hogy elballagtunk és szünet van kicsit ritkulnak ezek a találkozók, de ma összegyűlünk az egyik csajszinál Született feleségeket nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!