Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek vannak olyan barátaitok...

Nektek vannak olyan barátaitok akivel el tudtok menni sétálni, fagyizni vagy gyorsétterembe?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 14:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Aha van :)
2012. máj. 16. 14:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Igen, van.
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

ma 14:52

Én is voltam ilyen helyzetben, soha nem volt pénzük, és sokszor meghívtam őket csak egy idő után már elegem lett, hogy én fizetek mindig és ezt természetesnek vették.

Aztán van olyan barátnőm is aki ha jön hozzám akkor mindig hoz sütit.

14/29 anonim ***** válasza:
100%

De jó nektek, hogy vannak barátaitok. *-*

Remélem nekem is lesznek majd. :)

2012. máj. 16. 15:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

van egy két barátnőm , de velük nem megyek nagyon sehova :S

remélem lesznek olyan barátaim akikkel bármikor kimozdulhatok akár egy sétára..:)

18L

2012. máj. 16. 15:04
 16/29 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen helyekre el tudok menni velük, de bulizni senki sem jön el soha. Most nincs kedvük, nincs pénzük stb..én meg fiatalon otthon ülök esténként, mert egyedül ugye nem mehetek mégse.
2012. máj. 16. 15:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

14:52-es vagyok

"Én is voltam ilyen helyzetben, soha nem volt pénzük, és sokszor meghívtam őket csak egy idő után már elegem lett, hogy én fizetek mindig és ezt természetesnek vették."

Na igen, nekem is volt egy barátnőm, aki rászokott erre, aztán mióta én meg a barátom elköltöttünk csak rá meg a pasijára egy este alatt 4-5 ezret, azóta nem kerestem. Ritka bunkó népség az ilyen, nekem nem kell az ilyen barát. Akkor vettem igazán észre, hogy mindig csak a drága, pénzes helyekre kellek neki, ahova a hozzávaló, csóró barátnői nem mennek el vele. De amikor meg utazásokat szervezett Bécsbe vagy Budapestre pl, akkor sosem jutottam eszébe. Jobb az ilyenektől megszabadulni, csak lehúznak sajnos.

2012. máj. 16. 15:10
 18/29 anonim ***** válasza:

15. válaszoló vagyok.

én pedig pont, hogy sokat járok bulizni mert van a barátom(pasim:D) és neki van egy társasága akik már az én barátaim is és így sokat járunk el erre arra, de jó lenne, ha lennének olyan barátnőim akikkel sétálni tudnék vagy akármi.. tartani egy csajos napot :D

2012. máj. 16. 15:11
 19/29 anonim ***** válasza:
voltak de sajnos nagyon durván összevesztem velük..Minddel egy hülyeség miatt és azóta teljesen megváltoztam,már sohatöbbé nem lesznek olyan jó barátnőim mint amilyenek Ők voltak
2012. máj. 16. 15:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Van, de mi nem étterembe szoktunk menni, hanem átmegyünk egymáshoz, főzőcskézni, borozgatni, beszélgetni. Közös szabadidős programjaink is vannak, persze.
2012. máj. 16. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!