Szerintetek milyen módon lehetne felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne engedjenek az ügynököknek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az ilyen porszívó meg vízszűrő ügynökökre, akik telefonon zaklatnak, hogy ingyen megméri a vizedet és megállapítja, hogy milyen szennyezett, és hogy vedd meg a 400 ezer ft-os szemétjét, mert úgy jobb lesz stb.2012. máj. 15. 14:33
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Aki hiszékeny, az az is marad, aki meg nem, az eddig sem engedte be őket.
2/5 anonim válasza:
Látom elég mély nyomott hagyott benned a dolog, hogy egy ilyen cégnek dolgoztál, hiszen ma már nem ez az első kérdésed ezzel kapcsolatban.
De azért ennyire nem kell bezsongani :)
Az emberek előbb-utóbb a saját kárukon megtanulják, hogy ezeknek nem szabad bedőlni.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez csak a második.
Ma regisztráltam az oldalra, és gondoltam, többféle módon, többféle helyen megkérdezem.
Tudod, engem elborzasztott az az egész, és az bosszant, hogy más emberek hiszékenységéből élnek. Nem is akárhogyan...
2012. máj. 15. 14:58
4/5 anonim válasza:
Hülyékből mindig jól lehet kaszálni. Aki értelmes felnőtt embernek tartja magát az el tudja dönteni kell e neki 400ezerért víztisztító vagy csodalámpa.Ilyet nem lehet véletlenül venni! Akinek mégis sikerül annak el kéne gondolkodni az önkéntes elmegyógyintézeten vagy gyámságon.
5/5 anonim válasza:
Hát nekem elég volt 2-3 alkalommal elküldeni a francba az összeset, és feljelentéssel fenyegetőzni. Megjegyzem, jó lenne, ha s*ggberúgnák a különböző távközelési cégeket és egyebeket, amiért állításukkal ellentétben (hogy harmadik félnek nem adják tovább az adataidat és nem értékesítik azokat) eladják a telefonszámod, holott te pl. úgy rendelkeztél a szerződésben, hogy titkosíttatod és nem akarsz benne lenni a telefonkönyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!