Miért fáznak az emberek 15 fokban?
Takarítok, tiszta por van, kinyitom az ablakot erre fújja be a szél a jó műanyag szagot amit a szomszéd éget, aki fázik 15 fokban.
Úgy érzem mindjárt átmegyek és rágyújtom a házat, legalább nem fog fázni.
Még télen nem zavart, délután volt csak műanyag szag, este tudtunk szellőztetni, de ez mi a fszm, 15 fok van, egy sátorba ellehet lenn vígan nem h 1 kecóba -.-"
Miért nem vesz fel egy rhd pulóvert vagy valami ? áááááááááááá :@@@@@@@@@@@@@@@
Én is fázom 15 fokban, ez van.
De miért pont műanyaggal fűt, miért nem használ fát, szenet...
A lakáson belül én sem érezném jól magam 15 fokban, plusz én nem szeretek itthon pulóverben lenni.
De azt tényleg nem értem, hogy miért fűtene műanyaggal a szomszéd. Nem lehet, hogy a szemetet égeti?
Addig semmi amíg nem fújja a pofámba a füstöt. Szarhatnék az udvar közepére is, hiába lenne szarszag az egész utcába. Sőt, szemétlerakó telepet is üzemelhetném atomhulladéknak. Mi közük hozzá a környezetemben élőknek? Semmi.
Feljelentgetéssel tapasztalata valakinek ? Utánaolvastam jogi fórumokon, kb annyit írnak h nem tudnak neki semmit sem csinálni, hiába környezetszennyező. És én inkább fázok mint h mérgező füstöt eregessek a környékre...
Eszkimók se elégetik a cuccokat hanem meleg bundát csinálnak belőle.
Szerintem műanyagot és hasonlókat nem azért éget, mert fázik, hanem mert vannak emberek, akik azt gondolják, hogy "rendes ember" elégeti a szemetet (hogy eltűnjön). Például a volt barátom édesanyja is meg volt erről győződve, csak ő mondjuk kertes házban lakott egy kisvárosban. Gyermekkorában így tanulta.
Próbálj meg beszélni a szomszéddal, nem letámadva, inkább kérdezve.
Ja, persze az is lehet, hogy csóró fizetni a szemételszállításért (ha az nincs benne a kötelező közös költségben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!