Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kicsinál a szobatársam, mit...

Kicsinál a szobatársam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja összeraktak egy lánnyal,aki egyszerűen az agyamra megy.Elejétől kezdve furcsa volt,aztán szépen sorban derültek ki dolgok.

Egész nap alszik,nem jár be egyetemre.Éjjel persze egész végig fent van,úgy veri a billentyűzetet,mintha muszáj lenne,zenét hallgat,csapkod,magában beszél/káromkodik.Nem érti,hogy nekem miért kell aludnom éjszaka és miért van dolgom nappal.

Ezen kívül egyszer sem takarított,wc-t nem húzza le maga után,mindent én csinálok,mert nem szeretek koszban élni.Kiderült,hogy folyton gyógyszereket szed és többször hangoztatta a koliban,hogy kifogja nyírni magát.Emiatt is hülyének nézi mindenki,meg amúgy is.Próbáltam kedves és megértő lenni,de mikor nem bírok enni,mert olyan szaga van(mivel fürdeni sem szeret),akkor egy kicsit elfogy a türelmem.

Én persze olyan hülye vagyok,hogy amikor nappal alszik,még direkt figyelek rá,hogy ne keltsem fel.Próbáltam vele beszélni,de persze semmit sem ért.

Néha jól megtépném,hogy vegye már észre magát,csak nem szeretném,hogy engem csapjanak ki...:D

Szóval a kérdés,hogy mit tennétek ilyen esetben?Akár valamilyen kis "csínyt" is mondhattok,amivel kicsit észhez téríthetném.De persze ne túl durvát.;)

Köszi előre is.

L/20

2012. máj. 14. 23:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Besenyő Pista b ácsi! :D

Egy hajléktalan örülne, hogy van hol aludnia, és fürödnie, nem pedig ilyen tróger módon élné a napjait.Talán!

Kérdező próbálj meg másik szobába kéredzkedni, addig is éld úgy a napjaidat, ahogyan azt kell. Nappal szöszmötölj, hallgass zenét, stb. Nehogy már te légy rá tekintettel nappal, ha ő sincs rád éjjel...

2012. máj. 15. 07:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Húh,köszönöm,jól esett ez a sok megértő komment.:)

Hát,nem hiszem,hogy bárki is ismeri,külföldön tanulok,ő pedig nem magyar.Úgyhogy emiatt lehetetlen,hogy ingázzak(bár megtehetném).

Az a baj,hogy annyira nem vagyok az a csapkodós-idegbeteg fajta,hogy egyszerűen magamat is zavarnám,ha elkezdenék tök hangosan viselkedni.Persze azért próbálkozom.:D

Azt hiszem marad az átkéretés másik szobába...

2012. máj. 15. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!