Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek azok a baátságok...

Szerintetek azok a baátságok erősek amelyek már 7 éve tartanak?

Figyelt kérdés

ja meg még az lenne a kérdésem hogy, a barátnőmmel mindent elmondunk egymásnak (hülyeségeinket...), vannak olyan filmek amelyeket csakis velem oszt meg , ha véletlenül elszólom magam akkor rámszól (mert nem szereti ha más is ugyanazt a filmet nézi/kedveli)...

pedig az eggyik barátnője előtt akartam azzal a filmel kapcsolatba valamit kérdezni,

na, de mindegy ! SZOVAL ??

2012. máj. 14. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak egy 7 éves barátság lehet erős. A legjobb barátnőmet 5 éve ismerem és olyan erős köztünk a kapcsolat mint mással sosem volt.
2012. máj. 14. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Ha azért vagytok 7 éve barátnők, mert egy suliba jártok/egy helyen éltek és amúgy is muszáj lenne együtt lennetek, az nem biztos, hogy annyira szoros.
2012. máj. 14. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 13 év után ment tönkre a barátságom. Igazából semmit sem tettem, 1x csak eltűnt. Többiektől tudtam meg, hogy engem szid minden félének, de szerencsére a többiek mellém álltak és elküldték a fenébe. (nem volt oka szidni, ezt a többiek is tudták és felkapták ezen a vizet) Azóta egyedül van, mint a kisujja, de meg is érdemli. Nem én vagyok az első, akit így mart el magától.

Ebből a lényeg az, hogy igen, lehet erős egy 7 éves barátság, de akár 1 nap alatt is vége lehet, ugyanakkor lehet, hogy egy "csak" pár hónapja tartó barátságból lesz életre szóló. Nőknél ez a barátnő dolog amúgy is könnyen változik sokszor sajnos.

Volt egy mondás a barátságra, amit 1x olvastam és teljesen igaz sok esetben, ilyesmi volt: A nők féltve őrzik, ápolják a barátságot, mégis egy pillanat alatt szilánkokra törik, a férfiak dobálják, magukra hagyják, mégis megmarad, visszatalál.

2012. máj. 14. 16:40
 4/5 A kérdező kommentje:
értem , és köszönöm a válaszokat..
2012. máj. 14. 17:50
 5/5 anonim válasza:
...
2012. máj. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!