Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rábíznád a virágaidat, a...

Rábíznád a virágaidat, a postádat, a macskáidat?

Figyelt kérdés
Nyolc éve vagyunk szomszédok, de még nem léptük át egymás küszöbét. A kerítésnél szoktunk beszélgetni szinte mindenről. Szeretem ezt a szomszéd asszonyomat. Kaptam már tőle palántákat, én is adtam neki kedvezményes kuponokat. Egyszóval: jóban vagyunk. De mi a határ?

2012. máj. 10. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a szomszédomra rábíznám. De ez én vagyok te meg Te.

Nagyon jóban vagyok majdnem az összes szomszédommal és bármikor számíthatnak rám, ahogy én is rájuk.

A határ pedig mindenkinél máshol van. Feleségemet nyilván nem adnám kölcsön egy menetre vagy ilyesmi. :P

2012. máj. 10. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
megkérdezném, hogy egyáltalán elvállalná e a macskáim gondozását, és a postaládám ellenőrzését?
2012. máj. 10. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
A virágokat és a postát még csak-csak, de a macskámat nem bíznám rá senkire. De ez én vagyok. :)
2012. máj. 10. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Vándormacskáim vannak, akik néha eltünnek. Hivatalosan nem az enyémek, de én etetem őket és én szeretgetem őket.
2012. máj. 10. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Rábíznám, de nem ma.
2012. máj. 10. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
16.34-es! Naná, hogy megkérdezném. Nem is úgy állítanék oda, hogy itt vannak a macskák, a levelesláda kulcsa és a virágok. Ne nézz már ilyen szerencsétlennek!
2012. máj. 10. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

3 éve élek ebben a házban. társasház, a felettem lakó lányt is ennyi ideje ismerem.

tavaly rábíztam a tengerimalacomat, mert nyaralni mentünk. adtam neki kulcsot is, ha valami baj lenne, akkor be tudjon menni (csőtörés, hasonlók). megbízom a lányban, normális, tanult, jó munkahelye van. nem vagyunk nagy barátnők, de ha arról van szó, akkor segítünk egymásnak.

szóval az lenne a legutolsó gondolatom, hogy elvinne bármit is a lakásból, nem szorulna rá, és egyébként is tisztességes csajnak tartom.

ebből a szempontból maximálisan megbízom benne.

2012. máj. 10. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!