Másnak is szokott az az érzése lenni, hogy csak modern rabszolgák vagyunk?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 02:22
1/8 anonim válasza:
Néha igen, bár ez főleg akkor tör rá az emberre ha banki hitelt törleszt. Nekem hál Isten csak egy autóhitelem van amit fél éve nem is én fizetek, mert egy barátom használja az autót, aki kezességet vállalt a banknál.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy azok vagyunk. Ez nem kérdés. Legfeljebb elfoglaljuk magunkat rendesen azért, hogy ezt ne kelljen észrevennünk.
4/8 anonim válasza:
Igen, sajnos a lakosság nagyobb része rabszolga a saját hazájában. És az még örülhet is aki rabszolga tud lenni...mert ugye mennyi, de mennyi embernek még rabszolgamunkája sincs Magyarországon.
5/8 anonim válasza:
Nem, és falra tudok mászni az ilyen kijelentésektől, az ilyeneket szívesen beraknám 15 év gályarabságra, utána nagyon örülne annak a "rabszolgaságnak", ami most van...
6/8 anonim válasza:
Ez olyan rabszolgatartó társadalom, amikor a rabszolgát nem korbácsolják, hanem eleve úgy manipulálják, hogy ő saját magát korbácsolja meg.
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak azok érzik magukat itthon rabszolgának akiknek hitelük van, albérletben laknak, nincs normális állásuk (itt nem a pénzre gondolok, hanem arra, hogy szereti e az ember a munkát amit végez), illetve akik elhiszik, hogy külföldön aztán minden aranyból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!