Történt valami jó dolog veled a héten? Tudom, még csak szerda van, de hátha.
Figyelt kérdés
Nálunk igen, a párom két hónap álláskeresés után munkába állhat, július 1-vel. Az egyik barátunk anyukájának (akit mi is ismerünk) végre sikerült elköltöznie az idegbeteg, alkoholista férjétől, munkát találnia és új életet kezdenie.:)2009. jún. 24. 19:51
1/9 anonim válasza:
Sajnos sokat esik az eső.:( ÉS MÁR JÓ LENNE HA VÉGRE JŐNNE A MELEG!
2/9 anonim válasza:
maximalis jegyet kaptam ket szobeli erettsegimre :D
holnap is megyek remelem sikerul az is, aztan penteken irasbeli...
jo hogy masnak is van jo hete:)
3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok az érettségidhez! :)
2009. jún. 24. 20:38
4/9 anonim válasza:
koszi:) sok sikert a parodnak is az uj munkahelyen:D ,meg a parod anyukajanak is az uj eletben:)
5/9 anonim válasza:
Frenetikus Depeche Mode koncerten voltam tegnap!
Most hívott a főnököm, hogy egész héten nem kell dolgoznunk, mert nyári szünetet kaptunk!
Találtam egy korrekt árú ingatlant amit meg lehet venni!
... de esik és jön az árvíz... :(
6/9 anonim válasza:
A párom megkért, hogy töltsem nála a hétvégét... ennél jobb most nem is történhetett volna :)
És elindultam a gyógyulás útján egy régi betegségből, ez is nagyon kellemes érzés.
7/9 anonim válasza:
*** baratod anyukajanak sok szerencset:) -helyesbitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!