Ennyi negatív hozzászólás után ki az aki valami jót is hozzá tud szólni a feltett kérdésekre?
Erre most mit mondjak?! :) Amilyen a kérdés, olyan válasz...
Mi borított meg ennyire?
Konkrétán?
Egyébként olyan a válasz, amilyen a kérdés. Értelmes, komoly kérdésre általában vannak hasznos válaszok! Kamu gyanús kérdésre, kötekedésre, a válasz is olyan.
én azt utálom ha totál lepontoznak meg lehurrognak, pedig a válaszom HELYES! ha olyan témáról van szó, amit biztosan 100%ban jól tudok...az agyam eldobom...és utána még én vagyok a hülye.
a másik ilyen mikor pl. az volt kérdés hogy ki milyen vallású..az összes válasz le van pontozva. de milyen alapon? egy másik ilyen eset. az volt a kérdés hogy mennyi ideig bírják a converse tornacsukák. mindenki megírta hogy az övé meddig, megírtam én...ott is az összes válasz le volt pontozva...
5-ös nek. Én vagyok a hülye, és nem Te.
Én amikor nem tetszik egy válasz, akkor se pontozom le!
Viszont, ha tetszik, akkor felpontozom.Azért, mert nem értek egyet valakivel, még nembiztos, hogy nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!