Lehet hogy a haverom anyja látott engem meztelenül merev pénisszel?
Szombat este volt egy buli ahova 3-an mentünk haverok. rendesen partyztunk meg minden aztán vasárnap hajnalban elindultunk haza haverhoz mert nem tudtam volna még busszal haza menni, ugy volt megbeszélve hogy alszok náluk pár órát.
azt tudom hogy a szembeszomszéduknál lakik egy csaj aki nekem tetszett így látatlanban is és az ablakuk alatt énekeltem. akkor már felkanosodtam. arra is emlékszem amikor a kertjükben próbáltam biciklizni aztán nagyon álmos lettem elestem a bringával és nem emlékszem másra.
délelőtt arra ébredtem hogy egy vendégpizsamában vagyok :S
lementünk reggelizni 1-1 zsemlét hogy ne lakjunk jól ebédig és amikor mentem le a lépcsőn mondtam az anyjának és a nővérének hogy "jó reggelt" illedelmesen. (4-en laknak együtt haverom, bátyja, nővére meg az anyjuk).
anyja mondta hogy kész a reggeli és hogy tegnap átöltöztettek mert koszos volt a ruhám abban nem aludhattam (össze volt hányva).
akkor adódik a kérdés: Ha a nővére és az anyja öltöztetett át akkor láttak álló f@sszal??? :O
ez hazafele a buszon jutott eszembe :S
Hát kizárásos alapon:D
Majd máskor meggondolod, mennyit iszol:D
bazz ez nagyon ciki.
mert az anyja vidáman mondta (lehet örült is hogy feldobtam a napját)
de a nővére rám se nézett nagyon csak amikor köszöntem.
azt nem tudom biztosan de elégé esélyes nálam hogy a nővérére is lehet hogy kanosodtam :S
ráadásul mesztelenül egy szál f@szban?? :S
hogy nézek igy rá legközelebb?
kemény a helyzet
de nem annyira mint a dákó
mondok valamit remélem nem lesz bántó
sokat ittál magadat le égetted
adódik a kérdés mindezt hogy tehetted?
katatón voltál mint intézetbe a nagyi
szerintem látott mindent a hugi meg a mami
kinevettek hogy milyen kicsi
és hogy tiszta hugy a gyatyád
a helyzeten zavartan jót nevetnék
de abba házba többet nem mennék
kemény a helyzet
de nem annyira mint a dákó
mondok valamit remélem nem lesz bántó
sokat ittál magadat le égetted
adódik a kérdés mindezt hogy tehetted?
katatón voltál mint intézetbe a nagyi
szerintem látott mindent a hugi meg a mami
a helyzeten zavartan jót nevetnék
de abba házba többet nem mennék
xd jo kis vers :)
am nem kicsi a cerkám :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!