Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem lehet?
Lehet, csak tilos!
Jobb ez így.
Ha lehetne, akkor mindenki megtehetné.
Meztelenül mászkálnának a magukat 20 évesnek gondoló vén nyanyák, a kövérek, a szőrösek, stb... Nem kíváncsi erre mindenki.
Főleg télen, -10 fokban nézném meg, ahogy meztelenül rohangál mindenki, mert ez a divat. :D
Nekem tökéletesen elég, hogy divatba jött a cicanadrág és a hasvillantós póló. Ezeket se az veszi fel általában, akin jól áll. :((
Lehet meztelenül sétálni az utcán csak, a rendőröket kerüld el.
Én már sétáltam meztelenül mondjuk csak nyaralóövezetben az utcán. Kint a nyaralóban nyáron meztelenül vagyunk, és egy társaság hozzánk jött be keresni egy nyaralótársat. Jó felé jártak csak egy két utcával elcsúsztak. Próbáltam elmagyarázni nekik, de nem akarták megérteni, ezért elkísértem őket, majd hazasétáltam úgy ahogy voltam meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!