Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan szomszéddal, aki állandóan köhög, mint egy tüdőbeteg, hajnalban üvölt a TV-je, az unokája dübörög, bőg, a rokonai iszonyú hangosak. Már többször szóltunk neki, azt mondta, azt csinál, amit akar. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát..köszi,jelenleg ő keresíti meg a miénket:)
2009. jún. 24. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
tudom... vagy összehaverkodtok vele, vagy megkeserítitek az ő életét. A másik két alternatíva az,hogy elköltöztök, vagy megvárjátok, amíg meghal.
2009. jún. 24. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a szomszédom,de hálsitennek néha lehet beszélni vele. Ha nem akkor kiüvöltök én is hajnalban hogy dejó hogy fölkeltél!!!!!!! és akkor 10percig csönd.de konkrétan tenni ellene nem lehet.Állandóan üvölt a gyerekeivel,mindig jön hozzá vm pasi akkor tányértörés,csapokodás hajnali 3kor is..az egész ház felkel de tenni ők se tudnak.szóval nekem ez a visszavágósdi jön be, hallgass zenét oolyan hangosanhogy ne halld őket, vagy esetleg ők ne hallják 1mást a zenétől:D és ha bekopog h vedd halkabbra, akkor közlöd h a saját lakásodban azt csinálsz amit akarsz,majd egy laza vigyorral rávágod az ajtót :p (előtte egyeztess a többi lakóval hogy ezért fogsz hangosan zenélni az elkövetkezendő napokban, ez nekik és érdekük)
2009. jún. 25. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:
23%

Öreg és beteg azért köhög.

Azért nézi hangosan a tv-t mert rossz a füle.

Költözz el ha nem tudod megbeszélni vele.

Neked van problémád nem neki, változtass te.

Ja és majdnem elfelejtettem.

Pontozz le:)

2012. márc. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!