Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gettomilliomos filmrol mi a...

Gettomilliomos filmrol mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett. Neked?
2012. máj. 5. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
érdekes,egyedi,teljesen jó film
2012. máj. 5. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egyáltalán nem tetszett. Ott kezdődik, hogy mielőtt megnéztem már a csapból is ez folyt, mindenki körülöttem csak dicsérte. Na most ezzel csak annyi gond van, hogy általában nekem ezek a nagyon populáris filmek nem szoktak tetszeni, de végül is az alaptörténet tetszett így megnéztem. Csalódtam benne. Eltekintve attól, hogy egy-két résznél a gyomros is kifordult (mert valljuk be, volt benne egy pár gusztustalan jelenet) végig azt éreztem, hogy egy alapjáraton tök jó sztorit rontottak el a filmben. Átestek a ló túloldalára és lett belőle egy lesajnálós, nyávogós valami. És itt most lehet mondani, hogy a film lényege épp az, hogy az indiai szegénység, de láttam már elég dokumentumfilmet Indiáról, így arról a világról újat nem tudtak mondani. Nekem egyáltalán nem tetszett. Viszont ez ne vegye kedved, mert végül is érdemes megnézni, a többségnek tetszik, csak én vagyok olyan, hogy inkább a különlegesebb, kevésbé populáris filmekért vagyok oda :)
2012. máj. 5. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nem Puzsér Róbert vagy?Az is lesajnálta a filmet.Ha valamit nagyon bezengenek,az ember sokat vár tole...aztán nem ugy jon ossze. Engem megfogott.2x megnéztem.
2012. máj. 5. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Neked mi a keresztneved kérdező?
2012. máj. 5. 19:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Fontos ez?Éva
2012. máj. 5. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem Róbertnek hívnak, főleg mivel nőnemű vagyok :) de egyébként én ugyanígy jártam a Másnaposokkal, mindenki agyondicsérte, aztán mikor megnéztem csak csalódtam. Mivel annyira beharangozták hogy egy nagy durranást vártam, de nem volt az. Hát ez van. Nem jó azt a filmet megnézni, amit nagyon dicsérnek, mert akkor elveszik a varázsa. Nem azt kapod, amit vársz.
2012. máj. 5. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
A másnaposok elég eröltetett. A gettómilliomos pedig egy kicsit hatásvadász, "mártírkodó" szerintem.
2012. máj. 5. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, ez a helyes megfogalmazás, köszönöm :)
2012. máj. 5. 22:12
 10/10 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc filmem. Éppen most készülök megnézni :) Engem megfogott az eredetisége,ahogy szépítés nélkül mutatják be a dolgokat és főleg az, hogy az egész igaz történeten alapszik. Ezen kívül pedig sokat lehet tanulni belőle.Én ajánlom mindenkinek! :)
2013. dec. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!