Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mi a velemenye errol a...

Kinek mi a velemenye errol a filmrol?

Figyelt kérdés

(Eloszor is bocsi az ekezetek hianyossaga miatt)

errol a filmrol lenne szo---> ***** -----> amugy a film cime ''A titok''

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 3. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Broáááááf.... Ezozizi
2012. jan. 3. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Én az első 10 perc után azt mondtam, hogy mostmár kitépem a hajam. Muszáj volt nézni (fogadásból). A 30. perc után szerencsére bealudtam, de sajnos az utolsó fél órára mégis sikerült felkelni :D

Nem mondom hogy minden szava hazugság, de iszonyat agymosósan van előadva.

Szóval nekem nem jött be. Talán ha fél órába belesűrítik és nem sulykolják ennyire a dolgokat...

2012. jan. 3. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon régen láttam..Már nem igazán emlékszem a lényegre,csak arra,hogy amit mondtak benne,azt én nem hittem el..
2012. jan. 3. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Eehhh, engem az ilyenek nem tudnak meggyőzni... Még az észérvek sem, nem hogy ezek...
2012. jan. 3. 22:15
 5/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm teljesen bele van bolondulva, e szerint él és bőszen ajánlgatja mindenkinek. Én 10 percig bírtam. Nézd meg és legyen saját véleményed róla!
2012. márc. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!