Szerintetek miért jó csak úgy valakinek bántani a másikat?
Figyelt kérdés
Koliban vagyok és a mellettem lévő szobában elsősök (9.-ek) laknak. Valamiért nem vagyunk nekik szimpatikusak (én és a szobatársam) és ezért szoktak a falon kopogni, hangoskodni de volt már olyan is, hogy a cipőmet kitettem az ablakba leöntötték vízzel, este énekelnek nem lehet tőlük tanulni se aludni. Az ajtón bekopognak és elfutnak utána meg röhögnek. Nagyon hülyék nem értem miért jó ez nekik. Mostanában pedig csúfolnak is (ogrének) de nem tudom, hogy engem vagy szobatársam. Hiába szóltunk a nevelőtanárnak semmi hatása sincs továbbra is csinálják. Nem emlékszem, hogy tettünk volna valamit is ellenük vagy csak unatkoznak és azért csinálják. 17/L2012. máj. 4. 21:56
1/7 anonim válasza:
Éretlen kis taknyok..ennyi. azt hiszik ez menő..
2/7 anonim válasza:
szecska avatón jól megkellet volna tanítani nekik a rendet. :) Mert ilyenkor már nem lehet velük bírni..
3/7 anonim válasza:
Mert ennyi az összes örömük az életben,hogy másokon élcelődjenek.Nem lehetne kicsit rendet taníttatni nekik 12.es srácokkal?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos fiúk nincsenek a koliban:S Esetleg valami más tipp?
2012. máj. 4. 22:11
5/7 anonim válasza:
Akkor nektek kell rendet csinálni.Vagy megvárjátok míg megunják vagy cselekedtek.Ha cselekedtek,azt jelenti,belementek az óvodás játékaikba,tegyük tönkre egymás holmiját,stb.ennek sose lesz vége.....vagy szóltok olyannak,aki a nevelőtanár feletti szinten áll.Esetleg azt is megemlíthetitek neki,hogy a nevelőtanárnak már szóltatok,de nem történt semmi....
És attól,hogy a koliban nincsenek srácok,még ismerőseitek vannak,akik utcán elkapják,elbeszélgetnek velük kicsit....
6/7 anonim válasza:
Menjetek oda az egyikhez akkor,amikor nincs mellette a bandája,egyedül van.Akkor már nem lesz olyan bátor,mint amikor a szobában kell kopogni.
7/7 anonim válasza:
Idősebb vagy, nehogy már úgy szivasson ahogy akar.
Állj a sarkadra és szivasd őket te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!