Miért nyavalyog itt egy csomó nő a rossz kapcsolata miatt?
Én még csak 22 éves vagyok de barátnőimmel már mind párkapcsolatban élünk.
Én türelmesen vártam a megfelelő személyt. Olyat aki tudtam, hogy méltó hozzám.
A barátnőim olyan fiút választottak aki jóképű, férfias de tipikus tömegpasi, megy a többi hülye után. Ill volt egy barátnőm aki jól választott, a pasi gavallér volt, megőrült a barátnőmért, nagyon jó ösztöndíjat kapott, de a barátnőm dobta,merthogy nem elég férfias neki.
Másik barátnőm ,egy regényes lány, folyton történeteket talált ki leírta, imádta az irodalmat és mégis egy olyan pasi jegyese akivel csak az állattartásról és mezőgazdaságról lehet beszélni.
Most már mindegyik szakított és a legtöbbjük a többedik pasinál tart. De nem értik meg, hogy nem olyat kell választani aki az ideáknak megfelel vagy külvilágnak, hanem akit szeretni is tudnak 20 év után is, akivel ha mégis szakítanának azt mondják ,hogy akkor sem bánták meg.
Sokan még csak épphogy megismerik a srácot és már járnak is. Nincs idő a megismerésre csak rohannak bele egyik sz@r kapcsolatból a másikba.
A jó döntéshez idő kell, és a jó pasi az nem feltétlenül egy görög isten.
Hiszen pár múlva már úgysem az számít, hogy néz ki, hanem, hogy téli éjszakákon összebújva ő melegít, ő segít ha nem boldogulsz, az illatától bezsongsz, ha szomorú vagy felvidít, és az életét is odaadná egy mosolyomért...
De valahogy ezt soha senki nem értette meg rajtam kívül. :S
Tök igaza van mindenkinek, de ez sajnos csak elmélet. Hangsúlyozom: SZERINTEM. :)
Az a baj, hogy ezeket az ember tudja, figyelni kell, tenni a kapcsolatért, stb. stb. Csak a szar az úgy sodor el, hogy sokszor ha benne élünk nem tudunk okosan reagálni vagy döntést hozni. Ezekről beszélni könnyebb, mint megélni, ott akkor nagy a káosz sajnos.
De mondom, totál egyetértek, senkinek sem jó, és szánalmas, csak baromi nehéz tisztán látni.
"Nem hiszem él, hogy sok csaj nem veszi észre a jeleket, hogy pld. hónapok óta csalják. Ha pedig nem veszi észre, az annak a jele, hogy ő sem figyel a másikra. De mindig a másik a szar, szemét."
Ebből, meg a másik megcsalós kérdésnél adott válaszodból úgy érzem, neked is bőven lenne okod nyavalyogni: nős ember szeretője vagy.
Amekkorát tévedsz 23.37!
Engem is megcsaltak, én is választottam rosszul. De nem önsajnáltam és sajnáltattam. Tanultam belőle!
Én írtam azt a bizonyos választ arra a megcsalós kérdésre (hogy te hol hibáztál). Meg is kaptam a magamét.
Most sem nagyon értem a történetet, persze sajnálom én valamennyire szegény ártatlan "áldozatot", aki természetesen semmiről nem tehet.
De jó azért tudni, hogy van még aki úgy gondolkodik, mint én :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!