Te is like-olod valakinek a képét, ha már látod, hogy sok "tetszik" gombot kapott?
Lehet, hogy ez már a kismilliomodik ilyen kérdés, de én akkor sem bírom felfogni, miért kapnak az ilyen magamutogató flegma lányok/fiúk 100-nál is több like-ot, mint mondjuk egy szép mosolygós lány. Miért van ezeknek ilyen sok seggnyalójuk? Akiket normálisnak tartok, és szemembe mondják, hogy utálják az illetőt, mert beképzelt stb., mégis megnyomják neki a "tetszik" gombot. Lehet valami abban, hogyha látod, hogy azt a képet már milyen sokan like-olták, akkor te is like-olod, hogy ne maradj ki a sorból? Történt már olyan, hogy valaki megkért rá, hogy like-old már a képét?
Egyszerűen nem fér ez az egész a fejembe. Sokszor megfordult már a fejemben, hogy kiszállok ebből a cirkuszból, de sajnos sok fontos infót facebook-on közölnek, és nem akarok lemaradni semmiről...
Teljesen egyetértek veled kérdező. A normális lányoknak, fiúknak jó ha van 1,2,3 like-juk, de az ilyen 'mindenkit ismerek a városban és mindenki a haverom' típusúaknak meg 80+. Szerintem ez ilyen jópofizás, vagy nem tudom.
És igen, velem is volt már olyan, hogy egyik, most már volt jó barátnőm írta nekem chaten , hogy 'lájkoljam' már a profilképét, mert akkor megdönti a saját rekordját.... mondom jólvan akkor örüljél, 'lájkolom'. Akkor az egyszer volt ilyen, mert a barátnőm kérte.
Sokszor látok még olyat is, hogy valaki megosztja a képének a linkjét, és akkor odaírja kommentbe hogy 'Képet! :)' ez nekem tisztára úgy jön le, hogy azt mondja hogy 'tudom hogy mennyire szeretnéd lájkolni, de a képet ne a linket, hogy minél több legyen! ' az ilyenektől padlón vagyok..
Törölném magam én is, de igazad van, nagyon sok fontos dolgot csak onnan lehet megtudni.
Sajnos ezek közül sok az osztályomban van, és az osztálynak van egy csoportja, ott szokták megosztani, hogyha esetleg valamilyen óra elmarad, vagy házihoz linkek, ilyesmi. Úgyhogy már neten is nem tudok elszakadni a társaságtól, bár a suliban nem mutatok érdeklődést utánuk, amiért ugyan nem kedvelnek, de a személyiségem miatt nem is mernek beszólni. Azért vannak jó barátaim is. :)
Viszont ezek a like-hajkurászók nagyon fel tudják pumpálni az agyvizemet, és nem tudom megérteni, miért jó ez.
Végre valaki!Ezt én is észrevettem,hogy milyen kortársaim vannak.Pont néztem múltkor,hogy pár lánynak-fiúnak mennyi lájk van már a képeiken,pedig mind tükörben pózol,flegmáskodik,páwáskodik,hülye pofákat vág,kiteszi mindenét...A legjobb meg az hogy még alá is írják h. "jaajj úristen gyönyörű vagy".
egyetértek a kérdezővel,és a 3. válaszadóval.
Csak akkor kattintok, hogy kedvelem, ha NEKEM tetszik.
Mindig kilógtam a sorból, ez is csak egy újabb igazolása ennek; de ez kivételesen nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!