Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szólnátok, ha...

Fiúk, mit szólnátok, ha suliöltözőben látnátok egy sminkelő, sminkjét igazító fiút?

Figyelt kérdés
Gondoljatok csak olyasmire, hogy alapozó...xD
2012. máj. 1. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
gondolom röhögnék, főleg ha ott lenne még valami ismerősöm mert közösen jobban lehet
2012. máj. 1. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Hát a mi sulinkban biztos agyonvernék.
2012. máj. 1. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Én voltam cserediák Hollandiában és totál hétköznapi dolog volt.Amikor bementem Wc-re és ott a mosdó előtt valamit az arcára kent én is meglepődtem hogy "ez meg mit csinál" aztán láttam hogy senki nem tulajdonított neki jelentőséget ezért úgy csináltam mintha nem vettem volna észre.

Bár Magyarországon amennyi páwa stílusú ember van ..szerintem nem olyan megbotránkoztató látvány egy sminkelt srác.

2012. máj. 1. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Azt, hogy b.zi, és mindenki szarrá szivatná.
2012. máj. 2. 10:25
 5/7 anonim válasza:
14%
Egy férfi nem sminkeli magát bass*za meg... -.-" Hová fejlődik ez a kiba**ott világ!? Én bármelyik országba MINIMUM kiröhögném az ilyen bu**kat...
2012. máj. 2. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy. Ha neki úgy tetszik, hát tegye.
2012. máj. 5. 18:13
 7/7 anonim válasza:
0%
Attól függ metálos smink vagy mint b*zi sminkeli ki magát. Ha b*zis smink akkor kiröhögném ha metálos akkor nem.
2013. szept. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!