Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon hány cigány...

Magyarországon hány cigány fajta él? Mi a nevük és mitől különbözik a többitől?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 09:48
1 2
 11/20 rostas martin ***** válasza:
38%
Tudjatok mit faszom kivan a redvas magyar neppel tetves budos nep vagytok undoritoak is. a magyarok mind faszopok es elegem van beloluk. Es mionket neveznek undoritonak es ti a akkor mik vagytok?Folyamatosan minket szidtok PEDIG ezerszer jobbak vagyunk nalatok!!!!
2012. szept. 29. 18:51
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

én nem vagyok cigány,de magyar se. és jogos hogy gusztustalan a magyar nép!!!!! de nem tudom,mire veritek a mejjeteket,mi nemvagyunk magyarok de otthon nem tudnánk igy megéni,mert pékségeink vannak,és otthon a nő nem olyan csicska lusta nyomorékok mint a magyar "nők",és sütnek maguknak kenyeret!!! de ittmár az asszony hordja a nadrágot,papucs férjek vannak és egyikse tud kenyeret sütni,hanem nyomorékok megveszitek a pékségbe drágán,és sirtok hogy felmegy a kenyér ára.. a férfiak 80%-a papucs,ugrik a nő minden szavára,mindegyik elhizott dagadt igénytelen disznó, és a gyerekeik leszbikusok,biszexek és homokosak,és ez itt normális meg elkell fogadni. pogány g*cik vagytok,nincs valásotok,divatból hordtok rózsafűzért de egy miatyánkot nemtud senki 60éves kor alatt,mindegyik alkoholista,mindenki drogos,a lányok ribancok a fiuk melegek! TISZTA SZÉGYEN!!!

nem vagyok cigány,de kreol bőrőm van,és mikor felszálok arra a csöves viamosra( szégyen hogy azis felnőttekkel van tele,nem telik kocsira hát nagy karrier!!) akkor mindegyik megijed és pakolja elfele a szar 50ezres gombos telefonjait. MINTHA NEKEM KÉNE AZ A HULLADÉK SZAR!!

Észre se veszitek,de ti uszitotok magatokra mindenkit!!

Szidjátok a cigányt,a törkököt,az arabot, a kinait... DE NEKTEK A SZAR ÁLLÁSAITOKBÓL NEM TELLIK NORMÁLIS RUHÁKRA,ESETLEG MÁRKÁSOKRA,ÉS A PIACON MÁR JÓK AZ ARABOK MEG A KINAIAK HOGY 5 EZERBŐL IS TUDTOK RUHÁZKODNI NYOMORÉKOK!!!!

és rohadt buták vagytok,szidjátok a külföldieket is,uristen hát örüljetek hogy van pár nyugtijas német házaspár akik már körbeutazták a födet,és erre a szar putri országra is kiváncsiak és ELKÖLTIK ITT A PÉNZÜKET NYOMORÉKOK.

Ja és ha nemlennének itt külföldiek meg cigányok elmondom hogy EGY DARAB SZÉP LÁNY SE LENNE, mert akik azthiszik hogy magyarok,és szép barna hajuk van,barna bőrük és néznek ki vaahogy az azért van mert a párszáz év alatt sokat dugtak a törökök a magyar k*rvákkal mert már akkor sok volt beölük és jutott nektek is egy pici a balkáni szépségből.....

2012. nov. 15. 20:52
 13/20 rostas martin ***** válasza:
jol mondod
2012. nov. 15. 22:08
 14/20 rostas martin ***** válasza:

uszitotok magatokra pl en ulok buszmegaloban mindig mondjatok budos cigany amikor meg odamegyek akkor meg berezeltektek es vagy elfutok vagy nekialtok szajkaratezni es csodalkotok amikor megverlek titeket tehat kapjatok be

gyava fergek

2012. nov. 25. 18:18
 15/20 anonim válasza:
24%

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, itt mindent jól leír Erdős Kamil: [link]

Az előttem szólóknak pedig csak annyit mondanék, hogy énnekem anyám, apám magyar ember, világ életemben úgy neveltek hogy a cigányok büdösek, koszosak, és meg volt tiltva hogy cigányokkal akár szóba álljak. A sors még is úgy hozta hogy egyre több cigány barátom lett sőt a férjem is cigány ember! Hála a jó Istennek tudom milyen a magyar és tudom milyen a cigány kultúra. És én mondom nektek egy cigány ember sokkal különb a magyartól. A magyarok félnek a cigánytól mert nem ismerik őket, egyszerűbb szidni a cigányt mint belátni hogy a magyarban van a hiba, az a hiba h rasszistának neveli a magyar már a gyerekét is... Na ez a szégyen!!!

2013. ápr. 10. 01:08
 16/20 anonim válasza:
Komolyan mondom itt mindenki hülye. Én magyar vagyok és nekem lehetne bajom a cigányokkal mivel engem csoportban elvertek,fejbe rúgtak,leköptek...És mikor egyedül vagy ketten voltak és elvertem őket akkor be voltak sz@rva.És aki azt írta hogy a magyarok utálják a törököket nem igaz,a törökök minket egyik legjobb barátaiknak tekintenek,és ezt a magyarok is viszonyozzák. Én még sajnos nem találkoztam olyan cigánnyal aki kultúrált lett volna,de tudom hogy vannak! De ennek ellenére én tisztelem a cigányokat, nincs bajom velük,gyönyörű kultúrával rendelkeznek.De mind a magyarok,mind pedig a cigányoknak közös hibája az hogy utálják egymást sajnos. Éljünk együtt,békében,összefogásban és akkor egy nagyon sikeres ország lehetünk. És a rasszizmusra visszatérve vannak magyaroknál jóval rasszistább népek sajnos. És minden országban vannak olyan nők,akik nem értenek semmihez,itt nálunk én nem ismerek se olyan magyart, vagy cigányt aki ne tudna főzni stb...De cigányok,itt már csak ti menthetitek meg a cigányságot a lenézésből,mivel gondolom az itt válaszoltak képesek lesznek erre, :) Hajrá!
2014. jún. 8. 14:10
 17/20 anonim válasza:
Miben különbözik az egyik cigány a többitől? Egyik többet lop mint a másik.
2014. jún. 8. 14:12
 18/20 anonim válasza:
Ez csak egy vicc volt! Nem különbek nálunk ők sem! :D
2014. jún. 8. 14:13
 19/20 anonim válasza:
Mind lopós nem dolgoznak tisztelet a kivételnek.Már lassan egy magyar embernek a saját országában nem lesz annyi joga mint a tetves férgeknek!
2014. nov. 3. 18:36
 20/20 anonim válasza:

Kedves kreol bőrű, nem cigány, ''Magyar'' állampolgár!

Látszik h fogalmad sincs hogy mi a problémája a magyar embernek a romákkal.

Kezdjük a munkánál.

Igenis nem akarnak dolgozni. Miért? Nem egy roma maga bevallotta hogy minek dolgozzon a minimál bérért ha majdnem annyit kikap azért ha nem dolgozik. Ez az egész igazából a rendszerváltással kezdődött... Mindennek ellenére hozzá tenném a magyarok között is vannak lézengők. Nem 1 romát ismerek, akik normálisak,de az ritka!

Folytathatnám azzal h nem tanulnak. Ami még önmagában nem gond. (közben azért megjegyezném még egyszer, akinek nem inge ne vegye magára, vannak ritka kivételek!) Na szóval a tudatlanság már akkor probléma amikor elhiszik h a gyöngyösi polgármester óriás húsdarálóval akarja ledarálni őket,vagy amikor azt hiszik hogy a forgalomból jó rég kivont fillérekért fagyit tudnak venni. És még sorolhatnám...

A következő és talán a legnagyobb probléma az életvitelük. Gondolom az nem megszólandó amikor lopnak, (tapasztalat) amikor megjön a segély, nagy a daj-daj, pár nap múlva amikor meg már nincsen pénz a több mint 70 éves öreganyámhoz másznak be krumplit lopni. Vagy amikor pesten éjszaka késsel támadnak neked hogy add oda a pénzed. Panaszkodnak h szegények, nem alkalmazzák őket. Nem is fogják amíg ilyen hírük van. Amíg a cigányok 90 százaléka lop és putriban él. Putri alatt tényleges putrit érts, amikor a disznó a szobaablakból rádkacsint, vagy amikor a panelban a folyosó végére szarnak, hugyoznak, kukáznak, a kisgyereket küldik koldulni. A 6 éves gyereket felteszik a vonatra h a kövi megállóig kolduljon. Amikor mindig odajönnek kéregetni. És igen lehet szitkozódni h rohadt magyarok, de itt még mindig megtűrik őket. Személyesen tapasztaltad h milyen lopós dögök tudnak lenni, amikor a 8 év körüli kislány odajön jópofizni h ellophassa az anyámék által nagynehezen megvett telefont. Mindig is utálni fogják őket ha ilyenek maradnak. Ha nem tetszik a magyarság takarodj el innen.

2017. jan. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!