Hülye vagyok? 12/L
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy bemegyek az iskolába,és hát olyan furán beszélek. Pl: Hangosan mondom,hogy "holnap veszünk gyantát?!" És néha azt hiszem rondán is beszélek. De lehet hogy az osztálytársaim olyanok,mert ha kérdek tőlük valamit akkor ilyen égetően válaszolnak vissza. -Mit jelent az a szó,hogy primitív? - Úristen! Ez nem tudja mit jelent az a szó hogy -"-!! Szóval ilyenek. Meg az utcán megyek és a fiúk (kisebbek nálam) megakarnak verni,de nem tudnak,mert erősebb vagyok náluk. Csúfolnak:rondaság,csúnyaság stb.. Igy nézek ki: [link] Ronda vagyok?2012. ápr. 30. 19:36
21/24 A kérdező kommentje:
Köszii
2012. ápr. 30. 20:18
22/24 Vree válasza:
Erősebb vagy a fiúknál és be mered ismerni hogy hülye vagy? :D Nekem tetszene egy lányban.
Kép rosszul van exponálva, közelről és árnyékos, szóval nehéz megmondani hogy lehet-e bármi különös a megjelenésedben amire rászállhatnak.
23/24 A kérdező kommentje:
Aham
2012. máj. 1. 12:12
24/24 anonim válasza:
Tinédzser vagy. Ami nem zárja ki, hogy nem vagy hülye. De ez a mai társadalom rákfenéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!