Honnan van valakinek a Facebookon több 100/1000 ismerőse mind ismeri? Ez valami verseny?
igen.általában osztálytársak menőznek egymásnak vele.fűt fát bejelölnek egy sima chat oldalon (pl honfoglalo) rád szálnak megkérdezik van e f@szbukkod és felvesznek "ismerősnek"...
Részemről szánalmasnak tartom bár nincs fészbukkom.
Ez attól függ milyen életvitelt folytatsz. Általános- vagy középiskolásként szerintem sem normális ha ezer ismerősöd van.
De én például minden félévben-évben új országba, új városba költözöm, új közösségbe kerülök, ahol aktív szociális életet élek, így évente összejön 100-200 új ismerős. Őket mind személyesen ismertem meg.
Érdekes, nekem - most néztem meg - 317 ismerősöm van. Ebből mondjuk kb. 10 az, akit nem ismerek, csak ilyen-olyan bolt, eladós oldal, akiktől vásárolni szoktam. A többit mind ismerem. Ismerőseim között van a kb. 60 évfolyamtársam, akikkel nyilván olykor-olykor kommunikálnom kell, és így a legkényelmesebb. Vannak még volt osztálytársak (több különböző iskolába jártam, ezért is lehetnek sokan, mert nem egy helyre jártam 4 évig), sok régi munkatárs, ezen kívül van egy elég nagy baráti társaságom, de mivel régebben sokat járkáltam az országban, nem csak itthon, a szülővárosomban vannak barátaim, ismerőseim, hanem Budapesttől elkezdve Debrecenig, szinte mindenhol. Ja, meg akadnak közöttük barátok/barátnők szülei is, akiket szintén ismerek, hiszen amikor még tinik voltunk, sokat jártunk át egymáshoz.
Na és persze a családtagjaim, illetve olyan ismerősök, akiket a szüleim révén ismerek, de én is jóban vagyok velük.
Általában nem én jelölöm be az embereket, hanem ők engem, szóval szó nincs arról, hogy "gyűjteném" őket. De szerintem nincs semmi különös abban, ha valakinek 100 fölött van az ismerősei száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!