Osztálytalálkozón mit lehet csinálni a körbeülős beszélgetésen és fényképnézegetésen kívül?

PARTI a volt jo csajokkal gumit vigyél
én is vittem anno kellet is használni:-P

Köszi a válaszokat, bár némelyik ellen van kis ellenvetésem: ;-)
Heteroszexuális, monogám típusú nő vagyok kisgyerekkel, férjjel, így a guminak nem látom értelmét. :-)
Üvegezésnél a fent említett dolgok miatt, és hogy az osztály nagy része hasonló paraméterekkel rendelkezik, szerintem nem lenne már vicces a dolog.
Várom a további, hasznos válaszokat!
A karaoke jó ötlet!

Hát már bocs, de elég szánalmas az, aki pia meg szex nélkül nem tud szórakozni...
Karaoke jó ötlet, meg ugye egy jó vacsi, lehet nézegetni közösen régebbi videókat, fényképeket (osztálykirándulás, ballagás, stb.), de szerintem 10 éves találkozón már igazán van miről beszélgetni, gondolom, lesz, aki visz férjet, esetleg gyerkőcöket bemutatni, nálunk legalábbis ez volt.
Köszönöm a válaszokat, az utolsó hsz-sal teljesen egyetértek, nem jó ha valaki csak alkohollal tudja jól érezni magát.
Megvolt a tali, féltem tőle kicsit, de olyan volt, mintha egy hete találkoztunk volna utoljára. :-) Úgy készültem, hogy nem maradok sokáig, ennek ellenére úgy kellett rámtelefonálni hogy hiányol a 2évesem. ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!