Butaság? Ugyanúgy járok bulizni mint bárki más, csinin öltözöm,20éves vagyok. Csak a hobbim.
Figyelt kérdés
Régi könyveket gyűjtök,pl van 1901es kiadású verseskötetetem.rajongok a minél régebbi könyvekért.baj?2012. ápr. 28. 15:41
1/19 A kérdező kommentje:
Úgy értem a barátom szerint ezek csak felesleges papírhalmok...
2012. ápr. 28. 15:56
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi.talán a barátom nem érzi át a súlyát egy 110éves könyvnek...
2012. ápr. 28. 16:06
4/19 anonim válasza:
Hát vágd fejbe fele, rögtön érezni fogja :D
Egyébként átérzem a helyzeted, én is rajongok a régi könyvekért. Van is pár, de minden vágyam egyszer egy ősnyomtatvány megszerzése. De erre sajna elég kicsi az esély :(
5/19 A kérdező kommentje:
Néha megcsapkodnám az igaz:-DNekem mondod?egy 1712es könyv 77ezerért?rengeteg érte!pedig nem is magyar kiadás...
2012. ápr. 28. 16:13
6/19 anonim válasza:
Te egy antikváriumban valósággal lubickolnál :DD A barátod meg 1 segg.
7/19 anonim válasza:
Dehogy baj, pont ellenkezőleg! Végre egy értelmes 20 éves! Nagy öröm és ritkaság manapság az ilyen!
8/19 anonim válasza:
Amúgy padlásokon kell kutatni. Bár akkor még inkább hülyének néznek. De én a padlásunkon találtam egy 1790-es könyvet. Ugyan a történet benne rosszabb, mint bármilyen Danielle Steel, no de a kora :D
9/19 A kérdező kommentje:
Hú,nagyon jó lehet az utolsó kommentelő könyve!pedig eddig azt hittem gyökér vagyok:-Dde tényleg.
2012. ápr. 28. 16:34
10/19 anonim válasza:
Sz@rjál a "barátodra". Gyönyörű és becsülnivaló a hobbid.
Én pl sci-fi rajongó vagyok gyermekkorom óta. Aki ezt nem tudja elfogadni, az nálam le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!