Szerintetek ciki, ha 25 éves fejjel néha be akarok nézni a könyvtár gyermekrészlegébe?
köszi a válaszokat, megnyugodtam
az utolsó válaszolónak: miért nem teheted, ha szabad kérdeznem?
Bámulnának h ez mit csinál és ez teljesen elvenné a kedvem. :(
Túl érzékeny vagyok. :(
Legfeljebb másokkal együtt mernék menni. :D
Tökre senkit nem érdekel...
Amúgy gondolhatják, hogy szülő vagy vagy pedagógus vagy a keresztgyerekednek keresel megfelelő olvasmányt. Nincsenek kitiltva a felnőttek a gyerekek világából... :)
Bezzeg ha egy nyolcéves az orvosi szakirodalom polcain szemezgetne, azt jól megnézné mindenki! :)
* Bocs, úgy értem a "senkit nem érdekel"-t, hogy a TÖBBI OLVASÓ nem foglalkozik veletek, oda mentek, ahová akartok.
Félreérthető volt.
Dehogy ciki :)
Én is ennyi vagyok amúgy. Van egy négyéves kisfiam, először vele mentem fel a gyerekrészlegre, de annyira sok jó könyv volt ott, közöttük sok olyan, ami gyerekkoromból ismerős volt, hogy később már egyedül is felmentem, amikor elvileg tanulni mentem a könyvtárba :D
Nem bámult senki :) Vettem is ki onnan pár ifjúsági regényt, még én magam mondtam nevetve a könyvtárosnak, hogy olyan jó egy kicsit nosztalgiázni, meg amúgy is, olyan jók ezek a könyvek. Vizsgaidőszakban, tanulás után a kádban vagy este az ágyban csak ilyesmit szeretek olvasni, ilyenkor jó egy kicsit megint gyereknek lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!